Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trupul Cristinei Topescu a fost depus la Capela cimitirului Bellu

România Liberă România Liberă,
Trupul Cristinei Topescu a fost depus la Capela cimitirului Bellu

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, care a fost descoperita decedata duminica seara. continuă pe România Liberă

Trupul Cristinei Topescu a fost depus la capela cimitirului Bellu

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, care a fost descoperita decedata duminica seara.

VIDEO Trupul Cristinei Topescu, depus la capela cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu a fost depus miercuri, 15 ianuarie, la capela Cimitirului Serban Voda Bellu) din Capitala, unde zeci de persoane au venit sa-i aduca un ultim omagiu.

Imagini cu mama Cristinei Topescu. Trupul jurnalistei a fost depus la Capela Cimitirului Bellu - VIDEO

Mama Cristinei Topescu s-a intors din Germania pentru a participa la ceremoniile funerare ale fiicei sale. Au fost momente dureroase la Cimitirul Bellu, unde au venit foarte multe persoane pentru a isi ia ramas bun de la unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune.

FOTO Cine a mers sa-i aduca un omagiu Cristinei Topescu la capela cimitirului Bellu

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, unde membrii familiei, prieteni si colegi de breasla ai jurnalistei au venit sa-si ia ramas-bun. Presedintele Klaus Iohannis si Familia Regala a Romaniei au trimis coroane de flori in semn de omagiu.

Mama Cristinei Topescu dezvaluie ce se va intampla cu cenusa fiicei sale dupa incinerare! Imagini emotionante de la capela Cimitirului Bellu! (FOTO, VIDEO)

Zeci de persoane au ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei realizatoare TV. Apropiatiai vedetei sau.

Zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu (VIDEO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit miercuri la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Topescu. Apropiati ai familiei dar si persoane.

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei .

PRIMELE IMAGINI cu mama Cristinei Topescu! A ajuns la capataiul fiicei! Femeia este distrusa de DURERE (VIDEO)

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Rodica.

Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu va fi depus astazi la capela Cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu va fi depus miercuri, la ora 14. 00, la capela Cimitirului Serban Voda Bellu) din Capitala.

Trupul Cristinei Topescu va fi incinerat: ce se va intampla cu cenusa jurnalistei

Familia Cristinei Topescu, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, a decis ca trupul neinsufletit al prezentatoarei de televiziune sa fie incinerat miercuri, 15 ianuarie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )