Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tudor Chirila, atac dur la premierul Tudose. Ce dezvaluiri a facut artistul

Antena3 Antena3,
Tudor Chirila, atac dur la premierul Tudose. Ce dezvaluiri a facut artistul

Tudor Chirila l-a atacat dur pe Mihai Tudose, dupa scandalul legat de Rosia Montana. Prim ministrul Tudose acrediteaza ideea ca dosarul Rosia Montana depus la UNESCO pentru ca Rosia sa devina sit UNESCO. continuă pe Antena3

PNL, atac dur la premierul Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sub saltea, la ciorap, in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat, vineri seara, pe premierul Mihai Tudose cu Terente si a criticat declaratiile acestuia referitoare la banci, adaugand ca in tarile civilizate banii nu ma.

Ideea lui Tudor Chirila: Orice politician din ultimii 27 de ani sa aiba interdictie la functii publice

Tudor Chirila a sustinut ca i-ar placea ca politicienii pe care i-a avut Romania in ultimii 27 de ani sa nu mai poata avea functii publice. Artistul a mai afirmat ca politicienii sunt constienti.

Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru.

Scandalul de la CAS Bihor: premierul Tudose a ramas in offside. Prefectul Ioan Mihaiu: Am ajuns la un numitor comun

Scandalul bolnavilor imobilizati, dusi pe targi la CAS pentru a obtine adeverinta de asigurat, a ajuns pana la premierul Tudose, care a cerut sa fie demisi cei responsabili. Prefectul judetului Bihor, Ioan Mihaiu, s-a intalnit cu Viorel Pasca si a precizat ca a fost identificata o solutie pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

Raluca Turcan, atac dur la adresa Guvernului: Nu mai are bani de pensii

Liderul grupului PNL de la Camera Deputatilor, Raluca Turcan, acuza Guvernul Tudose ca va conduce tara intr-o criza similara celei din 2009, deficitul bugetar se adanceste, iar oamenii sunt indusi in.

VIDEO Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca Guvernul nu se va atinge de Pilonul 2 de pensii. Tudose a prezentat in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului, venind in fata parlamentarilor in urma unei solicitari a PNL.

Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla, la aceasta ora, la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la.

Premierul Tudose: Proiectul legii bugetului de stat va fi transmis Parlamentului in luna noiembrie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni dupa-amiaza, ca Guvernul va trimite proiectul de buget pentru anul 2017, catre Parlament, in luna noiembrie.

LIVE VIDEO TEXT Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose prezinta de la ora 16. 30 in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului. El vine in Parlament in urma unei solicitari a PNL, liberalii cerand explicatii despre masurile controversate lansate pe banda rulanta de guvern in ultima luna.

Premierul Tudose: Ma astept ca pretul la carburant sa nu creasca

Premierul Mihai Tudose a precizat, sambata, ca a avut o discutie cu seful PSD, Liviu Dragnea, privind tronsoanele din zonele Valea Oltului si Valea Prahovei, in contextul in care anul viitor Romania va marca 100 de ani de la Marea Unire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )