Libnet.ro
UNICEF

17:45

TUDOREL TOADER: Dupa modificarea OUG 7 declansez procedura de selectie a unui nou procuror general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TUDOREL TOADER: Dupa modificarea OUG 7 declansez procedura de selectie a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, ca imediat dupa adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta ce va modifica OUG 7/2019, va declansa procedura de selectie a unui nou procuror general al Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

TUDOREL TOADER: Articolul din OUG 7 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete va fi abrogat

Noua Ordonanta va fi adoptata saptamana viitoare .

Toader: Imediat dupa modificarea OUG 7 voi declansa procedura de selectie a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca imediat dupa adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta ce va modifica OUG 7/2019, va declansa procedura de selectie a unui nou procuror general al Romaniei, potrivit Agerpres.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa victoria Laurei Kovesi n Parlamentul European: A fost un vot politic

Votul din Comisia LIBE a Parlamentului European, in urma caruia Laura Codruta Kovesi se claseaza pe primul loc pentru postul de procuror-sef european, este unul politic, iar europarlamentarii sunt cei mai in masura sa il explice, a declarat, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader, despre modificarile OUG 7/2019: Maine voi prezenta primului ministru proiectul ordonantei, apoi il voi trimite la CSM pentru consultare

Ministrul Justitiei a declarat joi ca proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarile OUG 7/2019 este elaborat in sensul celor discutate de doamna premier cu CSM, cu Asociatiile Magistratilor, Procurorilor, cu Uniunea Judecatorilor, cu inspectia Judiciara, respectiv cu Sectia Speciala de investigare a infractiunilor din justitie si ca problema oportunitatii se discuta la nivelul coalitiei aflate la guvernare.

Florin Iordache iL ACUZA pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7

Deputatul PSD Florin Iordache este de parere ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a gresit pentru ca nu a chemat magistratii la consultari inainte de adoptarea OUG 7 prin care au fost modificate legile.

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va.

Magistratii nu cedeaza: Protestele judecatorilor si procurorilor se extind dupa modificarile de forma anuntate de Tudorel Toader la OUG 7

Judecatorii si procurorii continua protestele fata de OUG 7. La o zi dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat modificarea ordonantei care insa nu rezolva nici pe de parte nemultumirile.

Toader: Mine i voi prezenta premierului proiectul pentru modificarea OUG, apoi l trimit la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca vineri ii va prezenta premierului proiectul de ordonanta pentru modificarea OUG 7/2019 vizand legile justitiei, cu schimbarile convenite cu presedintele CSM si asociatiile, respectiv abrogarea articolului 54, potrivit Mediafax.

Tudorel Toader, REPLICA pentru Florin Iordache: Daca sunt critici din PSD la OUG 7, nu au decat sa initieze proceduri de modificare. Ca sa te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de deputatul PSD Florin Iordache pentru ca nu a convocat consultari cu magistratii inainte de adoptarea OUG 7, prin care au fost.

INTALNIRE TUDOREL TOADER - SECTIA DE PROCURORI A CSM: Ordonanta de modificare a Oug 7 va avea cinci puncte

ACTUALIZARE Presedinta CSM, Lia Savonea, a anuntat, astazi, ca, prin noul proiect de ordonanta de urgenta trimis de ministrul Justitiei, se abroga textele din OUG 7 privind delegarile in functii si conditia bunei reputatii. ---- Vicepresedintele CSM, Nicolae Solomon, a anuntat ca membrii Sectiei pentru procurori a Consiliului au avut, astazi, o intalnire cu ministrul Justitiei, in cadrul careia Tudorel Toader le-a comunicat ca ordonanta de modificare a OUG 7 va avea cinci puncte.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3371 seconds )