Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tudorel Toader: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reafirmat joi ca isi va exercita atributiile pana in momentul in care in Monitorul Oficial va aparea un alt nume pentru aceasta demnitate, el precizand in context ca. continuă pe Antena3

MINISTRUL JUSTITIEI: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reafirmat joi ca isi va exercita atributiile pana in momentul in care in Monitorul Oficial va aparea un alt nume pentru aceasta demnitate, el precizand in context ca nu isi poate inchide biroul doar pentru ca a auzit ca va fi remaniat.

UPDATE Toader nu demisioneaza: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza / Va veni un moment in care voi vorbi si mai mult

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca nu isi va da demisia deoarece nu isi poate inchide biroul doar pentru zvonurile privind remanierea sa, transmite Mediafax. Precizarea vine in contextul in care, miercuri, Liviu Dragnea a spus ca ministrul justitiei nu ar mai avea sprijinul PSD. De asemenea, Tudorel Toader a amenintat ca va veni o vreme cand va vorbi mai mult.

UPDATE Toader nu intentioneaza sa demisioneze: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca nu isi va da demisia deoarece nu isi poate inchide biroul doar pentru zvonurile privind remanierea sa, transmite Mediafax. Precizarea vine in contextul in care, miercuri, Liviu Dragnea a spus ca ministrul justitiei nu ar mai avea sprijinul PSD.

Tudorel Toader a respins toti candidatii pentru Parchetul General: Se reia procedura de numire a unui procuror general (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a respins, miercuri, toti candidatii pentru Parchetul General. Acesta a decis sa reia procedura de selectie pentru functia de procuror general al.

Radu Banciu: Nu stiu ce i s-a promis sau cu ce a fost amenintat, dar e clar ca Tudorel Toader nu mai reprezina un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. La noi, Tudorel Toader nu este ruda nici cu tractorul, nici cu.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

Votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este amanat din nou. Anuntul a fost facut, marti, de senatorul PSD Nicolae Moga, inainte de a intra la discutii in biroul lui Liviu.

Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila are, la ora transmiterii acestei stiri, o intalnire in biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justitiei Tudorel Toader, transmite Mediafax.

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )