Libnet.ro
UNICEF

14:15

Curtea Constitutionala: Klaus Iohannis este obligat sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Curtea Constitutionala: Klaus Iohannis este obligat sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi

COMUNICAT DE PRESA privind cererea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Ministrul Justitiei, pe de o parte, si Presedintele Romaniei, pe de alta parte, in principal, si. continuă pe Antena3

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

Reactia procurorilor din CSM, care au dat aviz negativ pe revocarea lui Kovesi, dupa decizia CCR

Sectia pentru procurori a CSM a reactionat dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa semneze decretul de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta.

Tudorel Toader: Klaus Iohannis o va revoca pe Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Zi decisiva pentru Kovesi. CCR hotaraste azi daca Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA

Curtea Constitutionala CCR) va stabili azi daca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern, dupa ce seful statului a refuzat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi la propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. in cazul in care CCR va da dreptate Guvernului, Iohannis va fi obligat sa o demita pe sefa DNA.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un pachet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un parchet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Curtea Constitutionala: Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi

Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Curtea subliniaza ca pres.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Curtea Constitutionala i-a admis sesizarea

La scurt timp dupa ce Curtea Constitutionala i-a aprobat sesizarea, reactia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, nu a intarziat sa apara. CCR a constatat, miercuri, ca exista conflict intre puteri in.

Klaus Iohannis a dezvaluit care este ultima carte pe care a citit-o: Volumul, printre recomandarile lui Bill Gates si Barack Obama

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la deschiderea celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. Cu aceasta ocazie, seful statului a dezvaluit ca ultima carte pe.

Klaus Iohannis, avertisment pentru romani: O veste foarte proasta. Este inceputul sfarsitului pentru Pilonul II (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul pe tema Pilonului II de pensii, in contextul in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca acesta va deveni optional. Este o evolut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )