Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tudorel Toader, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Nu mai are nicio cadere sa ceara romanilor respectarea legii

B1 B1,
Tudorel Toader, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Nu mai are nicio cadere sa ceara romanilor respectarea legii

Tudorel Toader a vorbit miercuri seara despre scenariul potrivit caruia ministrul Justitiei ar trebui sa ii trimita presedintelui Klaus Iohannis o notificare oficiala prin care sa ii transmita ca trebuie sa. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre decizia pe care presedintele Iohannis o va lua in legatura cu revocarea Codrutei Kovesi: Am inteles ca va citi pana va intelege

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, dimineata, referitor la decizia pe care presedintele o va lua in legatura cu revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca a inteles ca presedintele va citi.

TUDOREL TOADER, dezlantuit impotriva presedintelui IOHANNIS: Este cel mai periculos precedent

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa reactiile venite de la Cotroceni privind motivarea deciziei CCR care a stabilit revocarea sefei DNA.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Adevarul despre LEGILE JUSTITIEI! Klaus Iohannis si Tudorel Toader, fata in fata cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, la Palatul Cotroceni. Discutiile intre seful statului si forul european se vor axa pe Legile Justitiei adoptate de.

Tudorel Toader a facut anuntul: Ce se va intampla daca Iohannis refuza sa semneze decretul de revocare a lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da de inteles ca Parlamentul ar putea interveni daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sp semneze decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta.

Tudorel Toader a transmis lui Iohannis propunerea pentru sefia DIICOT. Pe cine vrea sa numeasca ministrul Justitie in functia de procuror-sef

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT. Astazi am transmis.

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca modul in care actioneaza presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului-sef al DNA, reprezinta cel mai.

Tudorel Toader: Am trimis presedintelui propunerea de numire a lui Felix Banila la DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT, transmite Agerpres.

Tudorel Toader critica actiunile lui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, califica drept cel mai periculos precedent pentru statul de drept ceea ce presedintele Iohannis face astazi, Toader sustinand ca este prima data cand un demnitar de rang inalt pune in discutie respectarea si aplicarea legii fundamentale si respectarea si aplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale.

Klaus Iohannis, atac violent la Dragnea: E inadmisibil ca un infractor sa ameninte magistratii la televizor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este inadmisibil faptul ca un politician care este si infractor sa ameninte magistratii, facand referire la declaratiile presedintelui PSD, Liviu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )