Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tudorel Toader: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

B1 B1,
Tudorel Toader: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu renunta la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General. Asta desi Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia. continuă pe B1

DNA ii cere lui Tudorel Toader anularea revocarii procurorului general Augustin Lazar: Sa se evite alimentarea unui climat de intimidare si presiune asupra procurorilor

DNA reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca declanseaza procedurile de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general al Romaniei. intr-un comunicat de.

Tudorel Toader, noi precizari pe Facebook: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Precizarea a fost facuta pe Facebook in post-scriptumul unui mesaj in care anunta ca va face public dosarul de candidatura a lui Lazar.

Tudorel Toader, contrazis. CSM confirma varianta lui Augustin Lazar care sustine ca nu a clasat niciun dosar in favoarea lui Klaus Iohannis

Intr-un raspuns trimis procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, Consiliul Superior al Magistraturii a confirmat pozitia acestuia, sustinand ca la dosarul de candidatura nu exista niciun dosar impotriva lui Klaus Iohannis, care sa fi fost clasat.

Adevarul: Presedintele Iohannis poate respinge revocarea lui Augustin Lazar, pentru ca Tudorel Toader a ncalcat procedura: Evaluarea procurorului general poate fi facuta doar de procurori CSM, nu de ministrul Justitiei

Jurnalistul Liviu Avram scrie intr-un articol dinAdevarulca, potrivit legii, evaluarea procurorilor se exercita doar de procurori desemnati de catre ministrul Justitiei, nu de catre ministrul insusi, motiv pentru care presedintele Klaus Iohannis poate respinge cererea de revocare a lui Augustin Lazar, pentru ca a fost incalcata procedura.

Presedintele Iohannis poate respinge revocarea lui Augustin Lazar: Tudorel Toader a incalcat procedura

Nicio prevedere din Legile Justitiei nu permite ministrului Justitiei sa verifice direct si personal activitatea sefilor din Parchetele superioare. Conform legii, controlul ministrului asupra procurorilor se exercita numai prin procurori anume desemnati de catre minsitru. Or, Tudorel Toader a facut el insusi ancheta asupra procurorului general.

Peste 1000 de magistrati ii cer ministrului Tudorel Toader sa renunte la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general

Peste 1000 de magistrati semnat o petitie prin care ii cer Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general al.

Peste 1.000 de magistrati ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze procedura de revocare a lui Lazar

Peste 1. 000 de magistrati sustin solicitarea adresata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de renuntare la procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, informeaza vineri Forumul Judecatorilor, citat de Agerpres.

DNA sustine solicitarea adresata ministrului Justitiei de a abandona procedura de revocare a lui Lazar

Adunarea Generala a DNA a decis, vineri, sa sustina solicitarea adresata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a renunta la procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, noteaza Agerpres.

Tudorel Toader nu renunta si spune ca are dreptate in legatura cu cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Cu toate ca CSM a aratat ca Tudorel Toader a mintit, ministrul Justitiei sustine in continuare ca are dreptate cand a afirmat in anuntul privind cererea de revocare a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar ca la dosarul de candidatura a.

Tudorel Toader, replica pentru Zegrean: Augustin Lazar nu poate ataca in justitie decizia de revocare, pentru ca instanta de contencios nu poate cerceta normele constitutionale

Tudorel Toader ii da replica lui Augustin Zegrean, dupa ce fostul presedinte al CCR a sustinut ca Augustin Lazar poate solicita in instanta anularea deciziei de revocare din functia de Procuror.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )