Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tudorel Toader nu renunta si spune ca are dreptate in legatura cu cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader nu renunta si spune ca are dreptate in legatura cu cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Cu toate ca CSM a aratat ca Tudorel Toader a mintit, ministrul Justitiei sustine in continuare ca are dreptate cand a afirmat in anuntul privind cererea de revocare a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar ca la dosarul de candidatura a. continuă pe Wall-Street Ro

Tudorel Toader anunta ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca marti va prezenta procedura si graficul de numire a procurorului general, ca nu renunta la revocarea lui Augustin.

Tudorel Toader anunta ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca marti va prezenta procedura si graficul de numire a procurorului general, ca nu renunta la revocarea lui Augustin.

Tudorel Toader, prins cu minciuna: in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu exista niciun clasare cu numele Klaus Iohannis

CSM ii da dreptate procurorului general Augustin Lazar in scandalul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Astfel, CSM a confirmat spusele lui Lazar si anume ca in dosarul de candidatura pentru sefia.

Tudorel Toader spune ca Augustin Lazar nu poate ataca in instanta procedura de revocare: Instanta de contencios nu aplica normele constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune caAugustin Lazar nu poate ataca in instanta revocarea, deoareceinstanta de contencios nu are competenta de a interpreta si aplica normele.

Tudorel Toader: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu renunta la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General. Asta desi Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia.

Tudorel Toader, noi precizari pe Facebook: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Precizarea a fost facuta pe Facebook in post-scriptumul unui mesaj in care anunta ca va face public dosarul de candidatura a lui Lazar.

Motivul pentru care Tudorel Toader si-a luat concediu. Ministrul Justitiei, ocupat cu pregatirea unui eveniment de familie

Ministrul Justitiei a declansat miercuri, 24 octombrie, procedura de revocare din functie a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tudorel Toader a precizat ulterior ca si-a intrerupt concediul pentru a prezenta cererea de revocare.

Ludovic Orban: Tudorel Toader minte. Comisia de la Venetia spune ca nu este sesizata n privinta ordonantelor privind justitia

Liderul PNL Ludovic Orban afirma ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a mintit atunci cand a spus ca ordonantele privind justitia vor fi analizate de Comisia de la Venetia, pentru ca, sustine liberalul, acestea nu au fost traduse inainte de sesiunea plenara si nu exista o cerere formala de emitere a unei opinii, din partea autoritatilor din Romania.

SURSE: Tudorel Toader, tot mai aproape de remaniere. Ce spune avocatul despre care s-a vehiculat ca ii va lua locul

Inlocuirea lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justitiei este un subiect vehiculat din ce in ce mai mult in ultima vreme, aceasta posibilitate fiind luata in calcul de tot mai multi lideri de la.

Tudorel Toader nu-si asuma nicio culpa privind decizia CCR n cazul codurilor penale si da vina pe Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca proiectele de modificare a codului penal si codului de procedura penala au fost facute cu respectarea deciziilor Curtii Constitutionale si a directivelor europene. El sugereaza ca Parlamentul este responsabil pentru decizia CCR de a declara neconstitutionale o serie de articole.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )