Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudose, reactie pe Facebook fata de declaratiile lui Carmen Dan: Chestorul Ionita i-a transmis de dimineata ca nu vrea sa fie sef al IGPR/ Cum putea atunci anuntul meu de la ora 13:30 sa-l faca sa se razgandeasca?!

Hotnews Hotnews,
 Tudose, reactie pe Facebook fata de declaratiile lui Carmen Dan: Chestorul Ionita i-a transmis de dimineata ca nu vrea sa fie sef al IGPR/ Cum putea atunci anuntul meu de la ora 13:30 sa-l faca sa se razgandeasca?!

Doamna Carmen Dan recunoaste ca la ora 6:27 a fost sunata de domnul chestor Ionita, care a anuntat-o ca doreste sa se vada cu domnia sa. In acea dimineata, i-a transmis acesteia ca nu vrea sa fie sef al IGPR. Sedinta de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anuntat ca nu il numesc pe domnul chestor Ionita, ca nu il demit pe domnul chestor Despescu si ca astept un raport de la dansul. Cum poate spune cineva ca anuntul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ionita sa se razgandeasca? Trageti dumneavoastra concluziile, a scris Tudose pe Facebook ca reactie la declaratiile ministrului de Interne ca are acordul scris al chestorului Ionita. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

Tudose: Carmen Dan m-a mintit, nu mai am ce sa lucrez cu domnia sa. Daca va fi lasata, isi va da demisia

Premierul Mihai Tudose sustine ca ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mintit si nu mai are cum sa lucreze cu ea. In plus, seful Guvernului spune ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functie.

Declaratia lui Mihai Tudose, dupa ce mai multe agentii de presa au spus ca a demis-o pe Carmen Dan. Reactia premierului

Mai multe agentii de presa au dat joi seara informatia ca Mihai Tudose ar fi demis-o pe Carmen Dan din functia de ministru al Internelor, dupa ce aceasta ar fi tinut conferinta de presa. Antena 3 a luat leg?.

VIDEO Carmen Dan: Am acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei/ Demisia mea poate fi hotarata doar in forurile statutare ale partidului

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat joi seara, in cadrul unei conferinte de presa la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ca a cerut demisia chestorului Despescu deoarece acesta avea cunostinta despre faptul ca agresorul sexual din 2016 era politist si nu a luat masuri. Carmen Dan sustine ca are acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei Romane in cazul in carul premierul Tudose ar fi acceptat demisia lui Despescu. Vorbind despre faptul ca premierul i-a cerut demisia, Dan spune ca aceasta hotarare se ia doar in cadrul forurilor statutare ale partidului si nu o ia premierul. Tudose, reactie pe Facebook: Chestorul Ionita i-a transmis de dimineata ca nu vrea sa fie sef al IGPR/ Cum putea atunci anuntul meu de la ora 13:30 sa-l faca sa se razgandeasca?! .

Raspunsul premierului Mihai Tudose adresat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, premierul Mihai Tudose a raspuns declaratiilor ministrului Afacerilor Interne, contrazicand cronologia numirii chestorului Ionita sustinuta anterior de catre Carmen Dan.

Basescu:Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a transmis miercuri seara pe Facebook lui Mihai Tudose ca a da batalia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demn pentru un Prim Ministru, recomandandu-i acestuia din urma sa ceara revocarea lui Carmen Dan in mod institutional.

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana.

Demiterea sefului Politiei, amanata de premier. Tudose vrea sa afle si versiunea lui Bogdan Despescu. Surse: Tudose forteaza demisia ministrului Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose nu vrea sa semneze demiterea din functie a sefului Politiei, Bogdan Despescu, pana cand nu va auzi si argumentele sale, nu doar varianta ministrului de Interne Carmen Dan. Decizia premierului vine in contextul in care acesta forteaza demisia ministrului de Interne Carmen Dan, apropiata de Liviu Dragnea, cel cu care se afla in plin razboi politic.

Tudose nu il demite pe seful Politiei, asa cum ii ceruse ministrul de Interne Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a anuntat la debutul sedintei de Guvern ca i-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o sapatamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in scandalul politistului pedofil. Tudose a amanat astfel decizia de demitere a lui Despescu, ceruta ieri de ministrul de Interne, Carmen Dan. Tudose a mai spus ca a aflat pe surse ca interimarul propus de Carmen Dan nu ar fi vrut sa preia postul lui Despescu.

SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, se acuza reciproc direct sau voalat de minciuna in scandalul de pedofilie din Politia Romana. Premierul i-a sugerat demisia lui Carmen Dan,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )