Libnet.ro
UNICEF

00:07

Turcia nu isi va cere scuze Rusiei pentru avionul doborat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia nu isi va cere scuze Rusiei pentru avionul doborat

ACTUALIZARE 10:33 Presedintele Erdogan: Turcia va actiona cu calm inainte de a lua orice masura contra Rusiei Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat luni ca guvernul sau va actiona cu calm si nu emotional inainte de a lua orice masura ca raspuns la decizia Rusiei de a impune sanctiuni Turciei, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia nu isi va cere scuze Rusiei pentru avionul doborat

Premierul turc Ahmet Davutoglu a refuzat luni sa prezinte scuze pentru doborarea unui avion rus de bombardament Suhoi 24 de catre aviatia turca, la granita cu Siria, si a cerut Moscovei sa reconsidere sanctiunile economice adoptate in urma incidentului de saptamana trecuta, relateaza AFP.

Prim ministrul turc: Niciun premier sau presedinte turc nu isi va cere scuze pentru ca ne-am facut datoria

Prim ministrul turc, Ahmet Davutoglu, a declarat ca Ankara nu isi va cere scuze pentru doborarea unui avion de lupta rusesc la granita cu Siria, insa, a mai spus acesta, Moscova ar trebui sa isi reconsidere sanctiunile impuse, scrie The Guardian.

Turcia nu cedeaza, in scandalul avionului rus doborat. Ce a declarat premierul turc

Premierul turc Ahmet Davutoglu a declarat, luni, ca nu este necesar ca Turcia sa isi ceara scuze pentru ca a doborat un avion rus de vanatoare, deoarece tot ce a facut a fost sa isi apere spatiul aerian, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )