Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia nu isi va cere scuze Rusiei pentru avionul doborat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia nu isi va cere scuze Rusiei pentru avionul doborat

Premierul turc Ahmet Davutoglu a refuzat luni sa prezinte scuze pentru doborarea unui avion rus de bombardament Suhoi 24 de catre aviatia turca, la granita cu Siria, si a cerut Moscovei sa reconsidere sanctiunile economice adoptate in urma incidentului de saptamana trecuta, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia nu isi va cere scuze Rusiei pentru avionul doborat

ACTUALIZARE 10:33 Presedintele Erdogan: Turcia va actiona cu calm inainte de a lua orice masura contra Rusiei Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat luni ca guvernul sau va actiona cu calm si nu emotional inainte de a lua orice masura ca raspuns la decizia Rusiei de a impune sanctiuni Turciei, informeaza Reuters.

Prim ministrul turc: Niciun premier sau presedinte turc nu isi va cere scuze pentru ca ne-am facut datoria

Prim ministrul turc, Ahmet Davutoglu, a declarat ca Ankara nu isi va cere scuze pentru doborarea unui avion de lupta rusesc la granita cu Siria, insa, a mai spus acesta, Moscova ar trebui sa isi reconsidere sanctiunile impuse, scrie The Guardian.

Turcia nu cedeaza, in scandalul avionului rus doborat. Ce a declarat premierul turc

Premierul turc Ahmet Davutoglu a declarat, luni, ca nu este necesar ca Turcia sa isi ceara scuze pentru ca a doborat un avion rus de vanatoare, deoarece tot ce a facut a fost sa isi apere spatiul aerian, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )