Libnet.ro
UNICEF

12:30

Turul Frantei: Editia din 2017 a avut a doua cea mai ridicata medie orara din istoria competitiei

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Editia din 2017 a avut a doua cea mai ridicata medie orara din istoria competitiei

Britanicul Chris Froome Sky), castigatorul de duminica al Turului ciclist al Frantei 2017, a parcurs competitia cu o medie orara de 40,995 km, a doua cea mai ridicata din istoria cursei, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Chris Froome a castigat pentru a patra oara Turul Frantei

Ciclistul britanic al echipei Sky, Christopher Froome 32 de ani),a castigat, pentru a patra oara, Turul Frantei.

Turul Frantei: Chris Froome a castigat pentru a patra oara competitia

Chris Froome si-a imbogatit duminica palmaresul, ciclistul britanic al celor de la Sky cucerind pentru a patra oara in cariera Turul Frantei dupa editiile din 2013, 2015 si 2016). Ultima etapa a 21-a) s-a disputat in Paris: intre Montgeron / Paris Champs-elysees, pe o distanta totala de 103 kilometri, si a fost castigata de olandezul Dylan Groenewegen LottoNL-Jumbo).

Turul Frantei: Chris Froome, la o zi distanta de al patrulea titlu de campion

Maciej Bodnar BORA-hansgrohe) a castigat etapa cu numarul 20 din Turul Frantei, contratimp individual disputat in Marseille, pe o distanta de 22,5 kilometri. Chris Froome a incheiat pe locul trei, rezultat cu care si-a securizat practic castigarea celui de-al patrulea titlu in Le Tour. Duminica va avea loc ultima etapa, Montgeron / Paris Champs-elysees, pe o distanta totala de 103 kilometri.

VIDEO Turul Frantei: Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a

Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a, cea mai lunga a Turului Frantei 2017, disputata intre localitatile Embrun si Salon-de-Provence, pe distanta de 222,5 kilometri. Rutierul echipei Dimension Data a fost urmat de Nikias Arndt Sunweb) si Jens Keukeleire Orica- Scott). Lider in clasamentul general este in continuare britanicul Christopher Froome Sky).

Trafic ingreunat pe A1 spre Bucuresti, din cauza a doua accidente rutiere

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat duminica seara pe autostrada A1, la circa 20 de kilometri de intrarea in Bucuresti dinspre Pitesti, din cauza a doua accidente produse la aproximativ un ki.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )