Libnet.ro
UNICEF

09:30

UEFA ia in calcul abandonarea sezonului actual. Care e cel mai negru scenariu

Online Sport Online Sport,
UEFA ia in calcul abandonarea sezonului actual. Care e cel mai negru scenariu

Toate competitiile fotbalistice din Europa sunt suspendate, cu exceptia campionatului din Belaru. continuă pe Online Sport

Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana, de mai bine de 30 de ani. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit un loc izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste stirile despre coronavirus. Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum.

GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals. Ea afirma ca vor fi testate peste 10. 000 de persoane, pe baza unor studii realizate impreuna cu Institutul National de Statistica, negand informatiile conform carora presedintii asociatiilor de proprietari ar fi implicati in selectarea celor care vor fi testati.

Cel mai mare producator de ventilatoare din lume nu poate livra nici macar un singur aparat in Romania

Cel mai mare producator de ventilatoare mecanice din lume sustine ca, din pacate, nu va putea livra ventilatoare pentru Romania. Seful companiei afirma ca, la nivelul la care tarile solicita in prezent ventilatoare noi, productia lor este o misiune imposibila si nici asa nu ar fi de ajuns, scrie Der Spiegel.

Produsele care s-au scumpit cel mai mult in luna martie

Salamul, rosiile proaspete, laptele si merele s-au scumpit cel mai mult in luna martie, comparativ c.

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

O batrana de 95 de ani, cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia

O femeie de 95 de ani este cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia.

AGENTIILE DE PRESA: Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Faze tari: O pisica a fost depistata pozitiv cu coronavirus; Cat a costat cel mai scump diamant vandut vreodata in Romania

Adevarul: O pisica a fost depistata pozitiv cu coronavirus * Stirile Pro Tv: Cat a costat cel mai scump diamant vandut vreodata in Romania * Incrediblia. ro: Operatiunea Albina: Cum tin indienii elefantii departe de sinele de tren.

Coronavirus Italia: Aproape 1.000 de persoane au murit in 24 de ore E cel mai grav bilant de la inceputul epidemiei

Bilantul deceselor in Italia a crescut la 9. 134, dupa ce tara a raportat vineri 969 noi decese, acesta fiind cel mai grav bilant raportat de la inceputul pandemiei, relateaza AFP.

CORONAVIRUS. Oficialii de la Bruxelles discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol al statelor membre ale UE

Comisia Europeana anunta ca va discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol si alte alte principii active pentru statele membre ale UE. in acest context,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )