Libnet.ro
UNICEF

19:15

Uite cine a indraznit sa refuze unul dintre cei mai doriti burlaci din lume

Antena3 Antena3,
Uite cine a indraznit sa refuze unul dintre cei mai doriti burlaci din lume

Este unul dintre marii cuceritori ai lumii si, chiar daca s-a mai trecut, femeile sunt moarte dupa. continuă pe Antena3

Brian Charrington, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri, arestat in Spania

Britanicul Brian Colin Charrington, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri, a fost arestat de Politia spaniola, relateaza RTVE. in timpul operatiunii s-au facut 13 arestari, sase in Spania si.

Unul dintre cei mai ravniti burlaci vrea sa se insoare

In sfarsit o femeie a reusit sa-l cuminteasca si sa-l faca sa-si doreasca mai mult.

Doliu national in Italia: Unul dintre cei mai iubiti scenaristi a murit

Italia este in doliul national dupa ce Vincenzo Cerami, scenaristul filmului La vita e bella, a murit miercuri, la varsta de 72 de ani, potrivit Hollywood Reporter. Scenaristul a fost nominalizat la Premiile Oscar,.

Politia din Spania a arestat unul dintre cei mai cautati zece infractori din Europa

Politia din Spania a transmis marti ca a arestat un britanic cunoscut drept unul dintre primii zece cei mai cautati infractori europeni. Arestarea suspectului a ajutat politistii spanioli sa distruga o retea internationala de trafic de droguri.

Unul dintre moderatorii de Wrestling de pe Forum a incetat din viata

Steven Durham cetatean american), unul dintre cei mai activi moderatori de pe Forumul onlinesport. ro si unul dintre cei mai infocati fani ai Wrestlingului, a incetat din viata la finalul lunii iunie, intr-un accident de masina.

Politia din Spania a arestat unul dintre primii zece cei mai cautati infractori din Europa

Politia din Spania a transmis marti ca a arestat un britanic cunoscut drept unul dintre primii zece cei mai cautati infractori europeni. Arestarea acuzatului a ajutat politistii spanioli sa distruga o retea internationala de trafic de droguri.

Premiera la Festivalul Enescu: actorul Victor Rebengiuc, in cea mai pasionala poveste muzicala de dragoste

Este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori romani. A lucrat cu toti regizorii legenda ai Romaniei, de la Liviu Ciulei, la Radu Penciulescu, Lucian Pintilie, Stere Gulea, Andrei Serban si Silviu Purcarete. Coleg de generatie si de scena cu Amza Pellea, Gina Patrichi, George Constantin, a jucat in sute de spectacole de teatru. Cu un rol memorabil in filmul Padurea spanzuratilor 1964), Victor Rebengiuc s-a aruncat cu aceeasi forta peste mai bine de 40 de ani spre un rol principal care i-a adus numeroase premii, in filmul Medalia de onoare 2009), regizat de Calin Peter Netzer si unde l-a avut partener de platou pe Ion Iliescu.

Situatia lui Ovidiu Silaghi, unul dintre motivele liberalilor pentru a reduce competentele ANI

Unul dintre motivele liberalilor pentru a reduce competentele ANI este situatia lui Ovidiu Silaghi. Printr-o ciudata coincidenta, ANI anunta in noiembrie anul trecut, chiar la debutul campaniei electorale pentru.

Turistii fura tot ce le pica in mana din hoteluri: Afla in ce tara sunt cei mai cinstiti

Turistii isi aleg din ce in ce mai des suveniruri din bunurile hotelurior unde se cazeaza. De la banalele pixuri sau reviste din camera de hotel si pana la prosoapele de baie si chiar lenjeria de pat, cei mai.

Mirel Radoi, Sorana Carstea si Lucian Bute, printre cei mai bine platiti sportivi

Mirel Radoi, Sorana Carstea sau Lucian Bute sunt cei mai bine platiti sportivi romani. Fotbalul este insa fara indoiala cel mai banos sport din Romania. Din pacate, situatia sportivilor romani difera cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )