Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ultima ora! Criminalul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Antena3 Antena3,
Ultima ora! Criminalul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Criminalul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis. continuă pe Antena3

Ultima ora! Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis. Barbatul s-a aruncat in fata unui TIR. Informatiaa venit de la politistii olandezi, care il aveau sub.

Amanunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei. Barbatul venea in fiecare an in Romania, din 2016

Amanunte inedite despre olandezul pedofil, considerat principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita. Se pare ca barbatul venea in fiecare an, din 2016, dupa cum.

Cine este principalul suspect in cazul uciderii fetitei de 11 din Dambovita. Corpul fetei prezinta urme de violenta

Corpul fetei de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii, care a fost gasita decedata duminica, prezinta urme de violenta, iar politistii au un cerc de suspecti, informeaza IPJ.

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

ULTIMA ORA Gabi Balint, dus de urgenta la spital. Fostul international a fost operat in urma unui infarct UPDATE

Gabi Balint a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Fostul international a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta. Gabi Balint, fost jucator al nationalei Romaniei si fost antrenor, a suferit un infarct, anunta sport. ro. El a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti si .

Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultima ora despre eveniment

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sarbatoresc azi crestinarea micutei Eva Maria. Dupa lunga asteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur ca nu a lasat nimic la voia intamplarii, asa ca a ales ca vestimentatia fetitei sa fie asortata cu a acesteia. Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei? Este ziua cea mare! .

Sinteza zilei. Exploziv. Cum a fost suprins criminalul olandez in Aeroportul Otopeni

Cetateanul olandez Visscher Joop, care a fost pus sub invinuire in dosarul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, a parasit Romania prin aeroportul Otopeni sambata dupa amiaza, cu un avion care a.

Sinteza zilei. Exploziv. Cum a fost surprins criminalul olandez in Aeroportul Otopeni

Cetateanul olandez Visscher Joop, care a fost pus sub invinuire in dosarul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, a parasit Romania prin aeroportul Otopeni sambata dupa amiaza, cu un avion care a.

Sorina Matei, noi dezvaluiri despre crima din Dambovita: Pedofilul criminal era functionar al statului olandez

Jurnalista Sorina Matei continua dezvaluirile despre cetateanul olandez, principalul suspect in cazul crimei din Dambovita, care s-a sinucis, luni, intrand cu masina intr-un camion, pe o sosea din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )