Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus. Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi sustinuti pentru a preda online, iar elevii au acces la Telescoala

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi sustinuti pentru a preda online, iar elevii au acces la Telescoala

Profesorii si elevii vor fi sustinuti pentru a nu pierde materia in contextul pandemiei de COVID-19. Ministrul Educatiei a precizat luni, intr-o videoconferinta ca programul Telescoala, disponibil pe TVR1 ii va ajuta pe elevi sa invete de acasa. continuă pe Adevărul

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Ministrul Educatiei: Elevii claselor a VIII-a si a XII-a vor avea cursuri online incepand de luni

Monica Anisie spune ca exista posibilitatea ca suspendarea cursurilor elevilor sa fie prelungita in contextul crizei declansate de coronavirus. Anisie a mai anuntat ca, pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a, vor fi lectii online, in parteneriat cu TVR, de saptamana viitoare.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste, cat e anuntata starea de urgenta

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru HotNews. ro ca scolile vor ramane inchise si in perioada in care este decretata stare de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis. Deocamdata nu avem niciun termen pentru perioada de inchidere a scolilor, dar in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. in perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise, a declarat Monica Anisie pentru HotNews. ro. Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO .

CORONAVIRUS |Ministerul Educatiei cere prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor. Elevii trebuie sa studieze de acasa

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca este foarte probabil ca perioada de inchidere a scolilor sa se prelungeasca si dupa data de 22 martie. Este clar ca vom lua aceasta decizie a prelungirii.

Ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat, duminica seara, ca scolile raman inchise pana dupa Paste.

Coronavirus |Banca Transilvania amana plata ratelor pentru anumiti clienti

Banca Transilvania extinde perioada de gratie pentru clientii care detin carduri de cumparaturi in urma situatiei create de raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )