Libnet.ro
UNICEF

22:45

In ultimii 12 ani, romanii din strainatate au finantat economia mai mult decat investitiile straine directe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In ultimii 12 ani, romanii din strainatate au finantat economia mai mult decat investitiile straine directe

Protestul din 10 august a starnit numeroase controverse. Tema principala este daca au sau nu dreptul romanii plecati din tara sa emita pretentii cu privire la deciziile care se iau la Bucuresti. Argumentele contra sunt legate de faptul ca. continuă pe Wall-Street Ro

In ultimii 12 ani, romanii din strainatate au finanatat economia mai mult decat investitiile straine directe

Protestul din 10 august a starnit numeroase controverse. Tema principala este daca au sau nu dreptul romanii plecati din tara sa emita pretentii cu privire la deciziile care se iau la Bucuresti. Argumentele contra sunt legate de faptul ca.

Cum a evoluat bugetul presedintelui Romaniei in ultimii cinci ani, dintre care patru de guvernare PSD

Bugetul Administratiei Prezidentiale din 2018 este cel mai mare buget al acestei institutii in ultimii cinci ani, cea mai mica suma alocata sefului statului si echipei sale fiind cea din ultimul an de mandat al lui Traian Basescu, adica aproape jumatate din cat se da prezent.

IMAGINEA ZILEI vine de la Ambasada Frantei: Nomi, MINISTRUL pentru PISICILE FRANCEZE din strainatate (FOTO)

8 august este Ziua Internationala a Pisicilorsi, cu acest prilej, Ambasada Frantei in Romania ni l-a prezentat pe Noni, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate. Cu ocazia Zilei.

Melescanu, despre mitingul romanilor din strainatate

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a afirmat astazi, referior la mitingul romanilor din strainatate anuntat pe 10 august in Piata Victoriei, ca acesta este o chestiune normala, dar ca ar trebui sa fie mai bine facuta organizarea unor astfel de manifestatii, relateaza News. ro.

Alina Mungiu Pippidi, reclamata la CNCD de soferul masinii anti-PSD si de romanii din diaspora

Razvan Stefanescu, soferul masinii suedeze care a fost lasat de Politia Romana fara placutele antiPSD in lipsa oricarei baze legale, aduna semnaturi de la romanii din diaspora care se simt jigniti de afirmatiile ofensatoare facute la adresa lor de.

Cutremur pe piata multinationalelor americane: Se retrage dupa 12 ani

Compania PepsiCo a anuntat ca Indra Nooyi, care a fost CEO timp de 12 ani, va preda stafeta conducerii executive a gigantului, dupa un mandat de 12 ani, potrivit CNBC. Presedintele Ramon Laguarta a fost ales.

Nu a mai facut sex de 12 ani! Ce s-a intamplat cu ea cand a incercat sa intretina din nou relatii intime!

Sophie Fontanel este scriitoare si editor de moda al publicatiei Elle. Ea a luat decizia de a nu mai face sex cand avea 27 de ani si un iubit cu care era de cinci ani. La inceput, n-am spus nimanui.

Indra Nooyi va renunta la pozitia de director executiv al PepsiCo dupa 12 ani, nsa va rmne la conducerea consiliului administrativ al companiei pna n 2019

Dupa 12 ani, Indra Nooyi renunta la functia de director executiv al PepsiCo. in aceasta perioada, valoarea actiunilor a crescut cu 78%. Ramon Laguarta, care a supravegheat pana acum operatiunile globale ale companiei, va prelua aceasta functie din 3 octombrie, relateaza bbc. com.

Romanii din diaspora se intorc ACASA si VIN LA PROTEST: ADUCEM DEMOCRATIA din Vest!

Multi dintre romanii care lucreaza in strainatate s-au intors zilele acestea acasa si nu doar pentru a-si vedea familiile, ci si pentru a participa la mitingul anti-PSD de vineri, din Piata.

Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

Tot mai multi romani care muncesc in strainatate se intorc in tara si anunta ca vor participa la mitingul din 10 august. Pe retelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii si clipuri in care.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )