Libnet.ro
UNICEF

09:15

ULUITOR: A fost iMPUSCAT de mai multe ori! Gica Hagi este in stare de soc

B1 B1,
ULUITOR: A fost iMPUSCAT de mai multe ori! Gica Hagi este in stare de soc

Hotul care i-a spart casa lui Gica Hagi a scapat cu viata, dupa ce au fost trase 13 focuri de arma asupra lui. Individul a fost prins la jumatatea lunii martie, dupa ce a terorizat proprietarii de vile. continuă pe B1

Hotul care i-a spart casa lui Hagi a fost impuscat de Politie! Ce a urmat parca e desprins din filme!

Hotul care i-a spart casa lui Gica Hagi a fost impuscat de politisti de mai multe ori. Ce s-a intamplat dupa aceea, a fost o adevarata minune, care, lipsita de explicatie, a fost pusa pe seama lui.

Un barbat urmarit de politisti n Capitala s-a aruncat n rul Dmbovita; el are mai multe condamnari pentru furturi si fusese eliberat din penitenciar n aprilie

Un tanar aflat la volanul unei masini care a refuzat sa opreasca la semnalale politistilor, in zona targului Vitan din Capitala, a fost prins dupa ce agentii au tras focuri de arma, iar in timpul urmaririi el a abandonat autoturismul si a sarit in raul Dambovita, reusind sa iasa pe celalalt mal, potrivit News. ro. Surse judiciare spun ca barbatul, care are mai multe condamnari pentru furt, fusese eliberat din penitenciar in luna aprilie.

Un barbat urmarit de politisti in Capitala s-a aruncat in raul Dambovita; el are mai multe condamnari pentru furturi si fusese eliberat din penitenciar in aprilie

Un tanar aflat la volanul unei masini care a refuzat sa opreasca la semnalale politistilor, in zona targului Vitan din Capitala, a fost prins dupa ce agentii au tras focuri de arma, iar in timpul urmaririi el a abandonat autoturismul si a sarit in raul Dambovita, reusind sa iasa pe celalalt mal. Surse judiciare spun ca barbatul, care are mai multe condamnari pentru furt, fusese eliberat din penitenciar in luna aprilie.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Vreme capricioasa in intreaga tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile pentru mai multe judete din tara.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Monitorul preturilor va fi extins in mai multe zone din tara si va cuprinde mai multi retaileri

Consiliul Concurentei a anuntat ca Monitorul preturilor, care cuprinde in prezent 64 de categorii de alimente, va fi extins in mai multe zone din tara si va cuprinde mai multi retaileri. in prezent sunt afisate preturile pentru Carrefour, Kaufland, Lidl, Mega Image, Sellgros si Penny.

ALERTA METEO: Avertizare meteo de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018.

ALERTA METEO: Avertizare de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete! VEZI AICI CELE MAI AFECTATE LOCALITATI

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018.

Mai multe organizatii civice anunta protest n Piata Victoriei, ncepnd cu ora 18.00

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, pe Facebook,protestul Tara arde! Romania nu e de vanzare, incepand cu ora 18. Rosia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii si modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a iesi in Piata Victoriei, la doar o zi dupa ce PSD si-a adunat simpatizantii in fata guvernului in ceea ce s-a dorit a fi o demonstratie impotriva abuzurilor.

Stere Halep: Simona va cstiga mai multe Grand Slam-uri, azi a spart gheata

Tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, sambata, ca fiica sa va castiga mai multe Grand Slam-uri dupa ce a reusit sa sparga geheata si s-a impus la Roland Garros.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )