Libnet.ro
UNICEF

21:00

ULUITOR! CE PORECLA a primit Simona Halep? La asa ceva NU SE ASTEPTA NIMENI

B1 B1,
ULUITOR! CE PORECLA a primit Simona Halep? La asa ceva NU SE ASTEPTA NIMENI

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai! Performanta tenismenei romane in meciul cu Aryna Sabalenka a fost apreciata de WTA, care i-au oferit sportivei o porecla cel putin. continuă pe B1

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai. Fanii o vad rar imbracata asa. Foto

Simona Halep a participat aseara la petrecerea jucatoarelor de la Dubai, lucru care a incantat-o, din ce se poate observa in imagini. Sportiva noastra a ales o rochie diferita de cele pe care le-a mai purtat pana acum la evenimente. Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai Simona Halep participa in aceasta .

Simona Halep s-a retras de la Doha. Cand urma sa joace romanca si cu cine a fost inlocuita

Simona Halep a castigat detasat semifinala cu Jennifer Brady, asa ca s-a calificat in finala de la Dubai. Marele meci va avea loc maine, iar cele doua jucatoare par a fi in forma pentru a da tot ce au mai bun pe teren. Simona Halep o va infrunta de aceasta data pe Elena Rybakina, o .

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in semifinale la Dubai

Pentru Simona Halep semifinala disputata la Dubai a fost a doua din acest sezon competitional.

Asa am trait Simona Halep - Aryna Sabalenka in sferturi la Dubai

Dupa meciul intens cu Ons Jabeur incheiat in tiebreak si nu inainte de a fi salvat o minge de meci despre care spune ca nici n-a stiut, Simona Halep a intalnit-o joi pe bielorusa Aryna Sabalenka.

Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai

Simona Halep a revenit, marti, in circuitul WTA in postura de principala favorita a turneului de la Dubai, Emirate, dotat cu premii totale in valoare de 2. 9 milioane de dolari.

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. E o legenda!

CTP a reactionat dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva lui Jennifer Brady pe care a invins-o cu 6-2, 6-0. Sambata, Simona o va intalni pe Elena Rybakina, care se situeaza pe locul 19 in clasamentul WTA. CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat .

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3258 seconds )