Libnet.ro
UNICEF

23:00

Una dintre cele 39 de victime din camionul mortii trecuse prin Romania. Sotia tanarului e devastata de durere

Playtech Playtech,
Una dintre cele 39 de victime din camionul mortii trecuse prin Romania. Sotia tanarului e devastata de durere

Una dintre cele 39 de victime din camionul groazei a trecut prin Romania. Noi informatii ies acum la iveala despre tragedia care a ingrozit o lume intreaga. Ce traieste in momentul acesta sotia unui tanar care s-a aflat in camionul mortii? Una din victimele camionului motii a trecut prin Romania Pe masura ce zilele trec, . continuă pe Playtech

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal.

Cine erau, de fapt, victimele din camionul mortii. Un preot vietnamez a facut legatura si a alertat autoritatile britanice

Majoritatea celor 39 de persoane descoperite moarte intr-un camion frigorific langa Londra erau probabil din Vietnam, a declarat sambata pentru Reuters un lider al unei comunitati rurale ce cultiva orez si de.

Digi24: Mor pentru ca nu pot respira - mesajul cutremurator pe care o tanara din camionul mortii l-a trimis parintilor din Vietnam

Tatal unei tinere vietnameze care ar fi fost in camionul mortiidin Essex a povestit ca a primit un mesaj tulburator de la fiica sa, in care aceasta spunea ca nu poate respira.

Un roman a fost aproape sa moara exact ca cele 39 de victime din Essex. Mario a scapat cu viata dupa trei zile de stat in camion

Un roman, sub numele de Mario, a povestit la Radio LBC cum, in urma cu 21 de ani, a fost aproape sa moara exact ca cele 39 de victime din Essex. Barbatul a scapat cu viata dupa trei zile de stat in camion. Un roman a fost aproape sa moara precum cele 39 de victime .

UPDATE Camionul mormant din Essex. Cand fuga de saracie se plateste cu viata Majoritatea persoanelor decedate ar putea fi originare din Vietnam (preot)

Mai multe familii din Vietnam se tem ca printre cele 39 de persoane gasite moarte in camionul din Essex se afla si copiii lor, relateaza AFP. Majoritatea celor 39 de persoane gasite moarte in camion erau cel mai probabil din Vietnam, a spus un lider comunitar din mediul rural, potrivit Reuters.

Cine sunt cei 39 de morti din camionul cu numere de Bulgaria, descoperit in Anglia. Autoritatile avanseaza ancheta

Autoritatile din marea Britanie au dezvaluit cine sunt cei 39 de morti din camionul cu numere de Bulgaria care a fost descoperit in Anglia. Cadavrele apartin unor persoane de nationalitate chineza, au anuntat anchetatorii, in timp ce ministrul Afacerilor Externe din Bulgaria a confirmat ca TIR-ul este inmatriculat in Varna. Cei 39 de morti din .

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

USR, atac violent la una dintre propunerile de ministri ai PNL: Nu are nicio calitate!

Unul dintre liderii USR, Iulian Bulai, lanseaza un atac vehement la una dintre propunerile lansate de PNL pentru Guvernul Orban. Deputatul Bogdan Gheorghiu, propunerea PNL pentru Ministerul Culturii, e colegul meu.

Una dintre victimele Colectiv, dezvaluiri cutremuratoare dupa teribila tragedie: Ca sa am urechi a trebuit sa-mi taie coastele. Am atacuri de panica si ma tem sa...

Una dintre victimele de la Colectiv a facut declaratii cutremuratoare, la Tribunalul Bucuresti, unde au loc noi audieri. Haifawi Hani a sustinut ca a trecut prin clipe groaznice dupa teribila tragedia. Acesta a fo.

TRAGEDIE la Londra! Au fost identificate cele 39 de CADAVRE gasite intr-un camion. Cui apartin (FOTO)

Noi detalii in cazul tragediei din Marea Britanie. Cele 39 de cadavre gasite intr-un tir frigorific, in apropiere de Londra, apartin unor cetateni chinezi, potrivit The Sun. Soferul este un tanar de 25 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )