Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai puternice femei din Silicon Valley paraseste Apple, dupa 18 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Una dintre cele mai puternice femei din Silicon Valley paraseste Apple, dupa 18 ani

Katie Cotton, paznicul imaginii Apple de sub Steve Jobs, co-fondatorul gigantului american, si acum de sub CEO-ul Tim Cook, si-a dat demisia dupa peste 18 ani in cadrul Apple, scrie presa internationala. continuă pe Wall-Street Ro

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, ranita grav intr-un atac la Nisa

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, relateaza ouest-france. fr. in acelasi atac a fost grav.

Bloomberg: Romania, unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti.

Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european,.

Romania la inaltime - Gradina Zmeilor, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a inceput o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

Executivi de top de la Telenav, Zynga, WebSummit, la unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa Centrala si de Est

Intre 31 mai si 2 iunie, la Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce impreuna unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitati exceptionali, experti tehnici si inovatori care isi vor impartasi propriile experiente si cunostinte pentru a contribui la dezvoltarea tehnologica si cresterea gradului de inovatie din Cluj-Napoca.

HOT! Little Mix lanseaza unul dintre cele mai bune clipuri din cariera lor, pentru piesa Salute! Vezi AICI cum arata!

Produs de TMS, feministul track Salute a fost confirmat recent de catre membrele Little Mix ca fiind cel de-al 3-lea.

Tentativa de asasinare a celei mai bogate femei din Monaco

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, in sud-estul Frantei, relateaza AFP. in acelasi atac a fost grav ranit si soferul lui Helene Pastor.

Secretul ascuns intr-una dintre cele mai rare si infioratoare creaturi marine

Rechinul-spiridus a infiorat internetul, dupa ce un pescar a prins creatura in largul coastei Floridei. Cu toate acestea, fotografiile aparute apoi au relevat un secret marin si mai interesant - prezenta a numerosi izopozi, creaturi marine foarte rare in apropierea coastei.

Concertul lui Peter Gabriel va fi unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din Romania

Concertul sustinut de legendarul cantaret britanic Peter Gabriel va avea loc pe 8 mai, in Pavilionul Central din cadrul Romexpo. Evenimentul marcheaza prima vizita a artistului la Bucuresti, fiind totodata unul dintre cele mai spectaculoase show-uri indoor organizate vreodata in Romania, dupa cum sustin organizatorii.

Romania la inaltime - Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai importante monumente medievale din tara noastra

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )