Libnet.ro
UNICEF

10:15

Una dintre cele mai sexy femei din lume, goala intr-o revista pentru barbati!

ADPM ADPM,
Una dintre cele mai sexy femei din lume, goala intr-o revista pentru barbati!

Este fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar de ani buni conduce in topul celor mai bogate Supermodele. Ii calca pe urme Rihannei si s-a lasat pozata in costumul Evei pentru noul numar al revistei frantuzesti LUI, dedicata barbatilor. continuă pe ADPM

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

Cele mai frumoase veliere din lume, admirate in Constanta

Niciodata in Portul Constanta nu au acostat nave mai frumoase. in aceste zile, Regata Marilor Veliere a adunat in dana zero 13 dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Printre ele, legendarul bric Mircea, care a implinit 75 de ani, la impresionantul velier rusesc Sedov, cel mai mare din lume. Zeci de mii de constanteni au tinut sa le viziteze. Organizatorii au oferit si posibilitatea de a urca la bord, astfel ca in primele doua zile ale evenimentului s-au format cozi uriase, mai ales la Mircea si Sedov.

Cele mai fericite tari din lume: latino-americanii domina topul

Rasul, zambetul si emotiile pozitive in general sunt barometri ai fericirii analizati intr-un sondaj realizat de institutul international Gallup , care a luat pulsul fericirii in 138 de tari, din care au raspuns cate 1. 000 de adulti.

Ce rochii poarta cele mai sexy vedete din Romania

Sunt frumoase, celebre si mereu in centrul atentiei presei! Vedete precum Andreea Marin Tuncay, Iulia Vantur sau Alina Puscas tin prima pagina a ziarelor prin aparitiile lor publice sau televizate, iar tinutele lor sunt mereu remarcate si comentate!.

Toata lumea o respecta. Ea este cea mai puternica femeie din lume

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume este dominat si in acest an de cancelarul german Angela Merkel. Potrivit clasamentului anual intocmit de Forbes si publicat miercuri, Angela Merkel este urmata de.

Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre.

VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

FOTO VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Clasamentul anual intocmit de Forbes Cele mai puternice femei ale lumii 2014) o situeaza pe cancelarul german Angela Merkel pe prima pozitie, ramanand astfel, cea mai puternica femeie din lume. Pe locul doi se.

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Angela Merkel, pentru a patra oara consecutiv pe primul loc

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )