Libnet.ro
UNICEF

18:46

Unde mergem in vacanta: cele mai frumoase locuri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unde mergem in vacanta: cele mai frumoase locuri din Romania

Sezonul concediilor a inceput, asa ca e timpul sa iti faci o lista cu locurile pe care ar trebui sa le vizitezi vara asta. Nu este nevoie sa calatoresti prea departe, deoarece in Romania sunt o multime de locuri de vazut, unele cunoscute chiar si peste. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Magia Retezatului in primele zile de vara. Cum s-au animat privelistile celor mai frumoase lacuri glaciare

Sezonul expeditiilor in Retezat s-a deschis, iar muntele ii intampina pe calatori intr-o atmosfera de vis, cu privelisti animate de flori de cele mai frumoase culori. Fotografiile realizate de turisti arata cat de atractive sunt traseele lacurilor glaciare si ale celor mai spectaculoase varfuri ale Retezatului.

Cel mai impozant palat din cea mai bogata comuna. Cum traieste cea mai sexy milionara din Romania

Comuna Certeze, judetul Satu Mare, este una dintre cele mai bogate localitati din Romania, cu sute de vile somptuoase, cu finisari ultramoderne. Certeze este o localitate in careluxulsi.

Joburi, joburi, joburi: ce afaceri au rulat cele mai mari site-uri de recrutare

Cresterea economica, care a dus la dezvoltarea companiilor si crearea de noi locuri de munca, se simte simte din ce in ce mai puternic in piata muncii de ceva vreme si implicit in rezultatele financiare ale organizatiilor de profil. Astfel, cele mai.

Kanal D va difuza un nou sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale turcesti, Bahar: Viata furata: cand incepe si ce se intampla in noul capitol

Unul dintre cele mai de succes productii turcesti revine pe micile ecrane din Romania. Reprezentantii Kanal D au anuntat ca postul va difuza din iulie un nou sezon Bahar: Viata furata.

Avocatii specializati in divortdezvaluie care sunt cele mai mari greseli care duc la distrugerea unei casnicii

Avocatii specializati in divorturi beneficiaza de un scaun in primul rand cand sunt discutate problemele intampinate in relatii. in fiecare zi, in birourile lor, acestia afla vrute si nevrute de la clienti despre ceea ce i-a determinat sa divorteze. Care sunt cele mai frecvente plangeri pe care le aud, aflati chiar de la avocati.

Unele dintre cele mai stranii vietati au fost gasite in adancul oceanului [FOTO]

Daca va intrebati ce fel de vietuitoare traiesc in abisul oceanului, ei bine o echipa de cercetatori poate raspunde acestei intrebari, oferind ca exemplu o suita de specimenestranii, care seamana cu cele mai negre cosmaruri. Abisul este unul dintre cele mai mari si mai adanci habitate de pe planeta, fiind cel mai putin explorat mediu [].

Si-a pus costumul de baie pe ea si a iesit asa in public. Azi mi-am invins una dintre cele mai mari frici! Cum au reactionat oamenii - FOTO

O adolescenta a reusit sa-si invinga una dintre cele mai mari temeri: aceea de a purta un costum de baie in public. Weekendul trecut, Paris Harvey 13 ani) a postat pe internet o fotografie.

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului ATP Challenger de la Nottingham, unde a abandonat din cauza unei accidentari, jucatorul Marius Copil se afla in aceasta saptamana la cea mai buna clasare din cariera in ierarhia ATP.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Cu o apreciere de 7% in perioada 8-15 iunie, actiunile SIF Moldova SIF2), au avut cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, care a coborat, in perioada mentionata, cu 0,52%, raportat la moneda euro.

A fost descoperita cea mai veche planeta din Sistemul Solar

Rezultatele unui nou studiu ne arata dovezi cu privire la cea mai veche planeta pe care o gazduieste Sistemul Solar in care traim. Numele antic pe care planeta Jupiter l-a capatat este meritat pe deplin. Potrivit unui nou studiu, Jupiter nu doar ca este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, dar este si [].

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )