Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde sunt cele mai scumpe locuinte din lume

Antena3 Antena3,
Unde sunt cele mai scumpe locuinte din lume

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume. Potrivit Bloomberg, proprietatile le-au depasit si pe cele din Hong Kong, potrivit news. ro. Valoarea proprietatilor prime din principat a. continuă pe Antena3

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

Cele mai prietenoase locuri din Costa Brava, pentru familiile cu copii

Costa Brava este un paradis pentru toate varstele, dar si una dintre cele mai populare regiuni spaniole de la Marea Mediterana. Plajele sale lungi si late cu ape cristaline, padurile dese de conifere, orasele.

Cum pun parintii viata copiilor in pericol fara sa constientizeze. Acestea sunt cele mai mari greseli

Parintii pun viata copiilor in pericol fara sa constientizeze. Readers Digest a realizat o lista a celor mai frecvente accidente, scrie adevarul. ro. Punerea copiilor in caruciorul de.

Mitul din spatele celui mai negru copil din lume: Exista sau nu? Adevarul a iesit la iveala! (FOTO)

Imaginile care au circulat recent pe Internet a ingrozit pe toata lumea. Ceea ce se spune a fi cel mai negru copil din lume, nascut in Africa, nu este decat o papusa. Ochii complet negri, fara ci.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte de astazi la electronice si electrocasnice

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt reduceri eMAGla laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Consortiul ,,Universitaria, atac la Ministerul Educatiei. Ce cer cele mai mariinstitutii de invatamant superior

Derapaje in sistemul educational, depolitizarea conducerii Consiliului National al Rectorilor si lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii sunt doar cateva din lucrurile discutate de cele mai mari universitati din Romania in perioada 20-23 aprilie.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Sectoarele 6 si 3, cele mai cautate de bucurestenii care-si cauta locuinte

Locuintele din sectoarele 6 si 3 sunt cel mai des cautate de bucurestenii care vor sa-si cumpere un apartament, iar cartierul Drumul Taberei este lider in topul cautarilor, cu 17%, urmat de Titan, 10% si Crangasi, 5,5%, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )