Libnet.ro
UNICEF

21:45

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere clarificari presedintelui Iohannis despre implicarea SRI in numirile din Justitie

B1 B1,
Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere clarificari presedintelui Iohannis despre implicarea SRI in numirile din Justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) a trimis o scrisoare publica presedintelui Klaus Iohannis pentru a clarifica in baza carei legi SRI face verificari prealabile numirilor politice sa. continuă pe B1

Cele mai populare destinatii de vara pe Pinterest. Un loc spectaculos din Romania, in top

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Pinterest a dezvaluit ce locuri isi doresc sa vada cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare destinatii din lume , in care se afla si un loc din Romania.

Alerta pentru clientii unei banci din Romania! Cum au fost atacati de hackeri

O noua frauda ii tinteste pe clientii bancii din Romania, Bancpost. Mai multi romani au primit mailuri care pareau ca provin de la aceasta banca, insa erau trimise de hackeri, scrie.

Banca Transilvania lanseaza prima bratara contactless din Romania, care functioneaza pe post de card bancar

Banca Transilvania lanseaza, in premiera pe piata din Romania, bratara contactless BT, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilor. Aceasta ofera acces la contul curent in lei deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, indiferent de.

ASF deruleaza un test de stres la peste 100 de fonduri de investitii din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) deruleaza un test de stres la peste 100 de fonduri de investitii din Romania, pentru a evidentia eventualele vulnerabilitati existente pentru aceste entitati, atat la nivel individual micro-prudential), cat si la nivel sectorial, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.

UNJR solicita presedintelui Romaniei clarificari despre implicarea SRI in numirile din justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) i-a cerut, joi, presedintelui Klaus Iohannis sa clarifice public in baza carei legi Serviciul Roman de Informatii SRI) face verificari prealabile numirilor politice sau candidatilor pentru functiile de conducere in sistemul judiciar, atat de la parchete, cat si de la instante, inclusiv in cazul candidatilor pentru inalta Curte de Casatie si Justitie.

UNJR ii solicita lui Klaus Iohannis clarificari despre implicarea SRI in numirile din justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori, sa clarifice public in baza carei legi SRI face verificari prealabile numirilor politice sau candidatilor pentru functiile de conducere in sistemul judiciar, atat de la parchete, cat si de la instante, inclusiv in cazul candidatilor pentru inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit unui comunicat al UNJR.

Orasul din Romania cu cea mai mica speranta de viata

Romania se afla pe ultimele locuri in Uniunea Europeana in ceea ce piveste speranta de viata a cetatenilor, un roman traind in medie 75 de ani, arata datele Institutului National de Statistica pentru anul 2015.

ASOCIATIA PRESEI DIN ROMANIA, DESPRE REPRESIUNILE ASUPRA PRESEI iN TURCIA

- Comunicat de presa - Arestarea zecilor de ziaristi turci, anuntata la inceputul acestei saptamani, ingusteaza radical libertatea presei din Turcia, aflata deja in cadere libera, de cativa ani. Chiar inainte de acest nou val de incarcerari, Turcia cazuse pe locul 151 din 180 de tari) in clasamentul libertatii presei intocmit de Reporters Sans Frontieres, ca urmare a intolerantei si presiunilor exercitate de autoritati asupra ziaristilor, acuzati nu o data de insulta la adresa presedintelui Republicii si terorism.

ANALIZA Comunicatiile fixe din Romania in anul 2015: Utilizare

La finele anului 2015, in Romania erau, potrivit ANCOM, 38 furnizori de servicii de telefonie fixa, care ofereau 4,27 milioane linii telefonice la 3,71 milioane abonati, in scadere cu 6,8% fata de 4,56 milioane linii existente la finele anului 2014. Cu 4,27 milioane linii telefonice, Romania avea o densitate de doar 21,5 linii telefonice la 100 locuitori sau 46,5 linii la 100 gospodarii, unele dintre cele mai mici valori din UE, efect al evolutiei slabe din anii 90, dar mai ales al substitutiei fix-mobil.

Cat pierd agricultorii din Romania din cauza secetei din acest an

In lipsa ploilor si a unor sisteme de irigatii puse la punct, campiile din estul si sudul Romaniei s-au uscat, iar cele mai afectate sunt culturile agricole de primavara, precum porumbul si floarea-soarelui, conform Adevarul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )