Libnet.ro
UNICEF

14:15

UNPIR: Singura solutie pentru a salva Oltchim este insolventa, datoriile sunt foarte mari.

România Liberă România Liberă,
UNPIR: Singura solutie pentru a salva Oltchim este insolventa, datoriile sunt foarte mari.

Insolventa este singura solutie pentru rezolvarea situatiei de la Oltchim, deoarece nicio societate cu datorii foarte mari nu poate fi privatizata, a declarat Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa UNPIR), scrie Mediafax. Nicio societate mare cu datorii foarte mari nu poate fi privatizata. Ma refer la cazul Oltchim. Toate discutiile privind datoriile, privatizarea cu datorii de 700 de milioane de euro sunt discutii inutile. Este evident ca oricine . continuă pe România Liberă

Arin Stanescu: Singura solutie pentru Oltchim este insolventa

Singura solutie pentru rezolvarea situatiei de la Oltchim este insolventa, a declarat Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

Daniel Chitoiu: Din punct de vedere legal, licitatia Oltchim este absolut corecta. Raspund cu functia daca privatizarea esueaza din vina ministerului

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat luni ca licitatia pentru privatizarea Oltchim este corecta din punct de vedere legal, iar in cazul in care licitatia va esua din vina ministerului, acesta va.

Negocieri pentru privatizarea Oltchim

47 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat de la Oltchim a sosit in urma cu cateva minute la Ministerul Economiei. 30 - SIE, chemat la raport de Ponta Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit in aceasta dimineata la sediul Guvernului, ca sa discute cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale. 53: Reprezentantii consultantului PwC pentru privatizarea Oltchim au intrat in aceasta dimineata in Ministerul Economiei. Negocierile pentru semnarea contractului de privatizare vor fi reluate incepand cu ora 11, potrivit ultimelor date disponibile. 30 : Sute de angajati protesteaza din nou la Oltchim Sute de angajati ai combinatului Oltchim au iesit astazi din nou in strada, relateaza sursele de presa. Protestatarii cer autoritatilor sa rezolve situatia. Si la Arpechim Pitesti angajatii protesteaza. in jur de 600 de oameni cer lamurirea situatiei de la Arpechim. 00: Videanu il ameninta pe Ponta cu justitia pentru subminarea economiei in cazul Oltchim Adriean Videanu, liderul Partidului Democrat Liberal PDL) i-a cerut prrimului ministru, Victor Ponta, sa prezinte, in termen de 48 de ore, argumente in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea combinatului Oltchim, el declarand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale, relateaza sursele de presa. El a spus, ca Ponta este singurul vinovat pentru inchiderea Oltchim si pentru esecul privatizarii combinatului. Premierul Victor Ponta a declarat, aseara, la un post de televiziune, ca are indicii ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru vanzarea combinatului valcean Oltchim are legaturi cu liderul PDL Adriean Videanu si ca aceste informatii vor fi probate de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Roibu: Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim

Constantin Roibu, fostul director de la Oltchim, a declarat astazi ca Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim, transmite Antena. ro.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Daniel Daianu: Licitatiile ca pentru privatizarea Oltchim nu trebuie sa fie deschise oricui, in orice conditii, cu orice oferta

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, si-a reintarit afirmatia potrivit careia intr-o licitatie precum cea pentru privatizarea Oltchim nu se poate sa participe oricine, facuta mai deveme miercuri.

Daniel Daianu: Licitatiile ca cea pentru privatizarea Oltchim nu trebuie sa fie deschise oricui, in orice conditii, cu orice oferta

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, si-a reintarit afirmatia potrivit careia intr-o licitatie precum cea pentru privatizarea Oltchim nu se poate sa participe oricine, facuta mai deveme miercuri.

Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Azi cand am venit sa semnez .

Afacerea Assange: Nicio solutie pentru moment in disputa dintre Londra si Quito.

Marea Britanie si Ecuadorul nu au la orizont pentru moment nicio solutie pentru a rezolva disputa juridico-diplomatica din cadrul afacerii Assange, a afirmat marti ministrul britanic de externe, William Hague, citat de AFP, scrie Agerpres. Seful diplomatiei de la Londra a facut aceasta precizare la New York, unde participa la Adunarea Generala a ONU careia urmeaza sa i se adreseze miercuri, intr-o videoconferinta, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange. Militantul australian, in varsta de 41 de .

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat ...

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la RTV cum comenteaza documentul prezentat joi conform caruia o firma olandeza garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, premierul a afirmat ca aceasta informatie este una .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )