Libnet.ro
UNICEF

11:00

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume isi va dona averea de 32 miliarde de dolari in scopuri caritabile

B1 B1,
Unul dintre cei mai bogati oameni din lume isi va dona averea de 32 miliarde de dolari in scopuri caritabile

Printul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a anuntat ca isi va dona intreaga avere, estimata la 32 miliarde de dolari, in scopuri caritabile. in luarea acestei decizii, un. continuă pe B1

Care este capitala cu cei mai simpatici taximetristi din lume

Chiar daca Dublin nu este cea mai insorita capitala din lume iar soarele este extrem de pretios, asta nu inseamna ca nu trebuie sa radiezi de fericire. Nimeni si nimic nu a reusit sa ii strice.

Ce spun cei mai mari investitori din lume despre Grexit. Se poate evita cel mai pesimist scenariu?

Grecia este foarte aproape de incapacitatea de plata si, oficial, evenimentul ar putea fi declarat foarte curand. La fel si iesirea Greciei din zona euro. Marii investitori si speculatori avertizeaza ca problema elena este un joc in care ambele.

Print saudit isi doneaza averea de 32 MLD. $ in scopuri caritabile

Printul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a anuntat miercuri ca isi va dona intreaga avere, estimata la 32 miliarde de dolari, in scopuri caritabile, informeaza bbc. com, preluat de Mediafax.

Un print saudit isi doneaza intreaga avere. Ce suma imensa va ajunge in fodurile de caritate

Printul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a anuntat miercuri ca isi va dona intreaga avere, estimata la 32 miliarde de dolari, in scopuri caritabile, informeaza bbc. com. in.

Wimbledon 2015: Draga Pete. Sau cele mai bune sfaturi despre tenis si despre viata, de la unul dintre cei mai buni din toate timpurile

Leii nu au nevoie sa raga pentru a se face intelesi. E o expresie care i se potriveste foarte bine lui Pete Sampras, un campion care a stiut intotdeauna sa-si pretuiasca tacerea in timpul carierei sale. Pete, o prezenta cum altfel decat discreta in lumea tenisului post-retragere, e semnatarul unui text minunat, publicat aseara in Players Tribune.

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Probabil ca primul nume care v-ar veni in minte cand vorbim de orase poluate ar fi Beijing-ul sau un alt oras din China. Insa, potrivit clasamentului celor mai poluate orase din lume, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, India domina opul,.

A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Un metis de pitt-bull cu ciobanesc olandez a fost incoronat cel mai urat caine din lume. Dincolo de infatisarea cu care a reusit sa convinga juriul, Quasi Modo are o poveste de viata impresionanta. A fost.

Un roman castiga unul dintre cele mai importante concursuri de muzica clasica

Andrei Ionita, violoncelistul roman de doar 21 de ani, a castigat medalia de aur a unuia dintre cele mai importante concursuri internationale de muzica. International Tchaikovsky Competition se desfasoara la fiecare.

Cei mai bogati romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci - INFOGRAFIE

Persoanele cu cele mai mici venituri obtin aproximativ 300 de lei lunar, in timp ce incasarile persoanelor instarite trec de 2. 400 de lei lunar. Jumatate din populatie are salarii mai mici decat minimul pe economie, arata statisticile oficiale.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )