Libnet.ro
UNICEF

06:15

Unul dintre cei mai cautati presupusi CRIMINALI NAZISTI de razboi va fi judecat in Ungaria.

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei mai cautati presupusi CRIMINALI NAZISTI de razboi va fi judecat in Ungaria.

Parchetul din Budapesta a anuntat marti ca a depus actul de inculpare la un tribunal din capitala ungara, in cadrul anchetei penale lansate impotriva presupusului criminal nazist de razboi Laszlo Csatari, relateaza Mediafax. Tribunalul dispune de un termen de maximum de 90 de zile pentru a incepe procesul, a declarat o purtatoare de cuvant a Parchetului pentru AFP. Laszlo Csatari, in varsta de 98 de ani, figureaza pe o lista cu cei mai cautati presupusi criminali . continuă pe România Liberă

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai tarii noastre a murit

Parintele Justin Parvu, staretul Manastirii Petru Voda din judetul Neamt, a murit aseara dupa ce in urma cu cateva saptamani fusese operat de cancer la stomac. Parintele Justin Parvu a fost unul dintre.

Aristotel Cancescu, unul dintre cei mai bogati presedinti de Consiliu Judetenean din tara

A intrat in politica in 1993, iar din 2000 este presedintele Consiliului Judetean Brasov. Are in cont 4 milioane de euro dintr-o tranzactie controversata. A fost cercetat pentru modul in care a obtinut banii, dar dosarul nu a mai ajuns in justitie.

Aristotel Cancescu, unul dintre cei mai bogati presedinti de Consiliu Judetean din tara

A intrat in politica in 1993, iar din 2000 este presedintele Consiliului Judetean Brasov. Are in cont 4 milioane de euro dintr-o tranzactie controversata. A fost cercetat pentru modul in care a obtinut banii, dar dosarul nu a mai ajuns in justitie.

S-a stins unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor. Parintele Iustin, de la Petru Voda, a murit dupa olunga suferinta

Dupa cele doua operatii suferite la Cluj, parintele arhimandtrit Iustin Parvu a fost adus la manastirea din Neamt unde credinciosii s-au rugat zi si noapte pentru sanatatea sa. La 94 de ani, slabit de o boala chinuitoare, unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor a trecut la cele vesnice.

SUCCES PENTRU SUPERMAN! Incasari de 125 de milioane, dupa primul weekend in cinematografe!

Henry Cavill a devenit unul dintre cei mai cautati actori odata cu interpretarea rolului Superman in pelicula Man of Steel. Noua pelicula a francizei Superman a avut premiera saptamana trecuta in Statele Unite, iar incasarile au deposit orice asteptari si s-au ridicat la 125 de milioane de dolari. Continue reading .

in viitor, cei mai multi angajati vor lucra de acasa, iar comunicarea cu sefii se va face direct, fara intermediari

In zece ani, cei mai multi dintre noi nu vom mai fi obligati sa mergem zilnic la serviciu, iar comunicarea se va face direct intre sefi si subalterni, fara interpusi sau departamente intermediare, apreciaza intr-un articol David Lange, partener in cadrul companiei de leadership strategic Pivot.

Cei mai bine clasati romani in tenis: Victor Hanescu a urcat pe 47 in ATP, iar Sorana Cirstea s-a clasat pe 22 in WTA

Tenismanul Victor Hanescu a urcat doua locuri in clasamentul ATP, de pe 49 pe 47, cu 895 puncte, iar Sorana Cirstea s-a pozitionat pe 22 in WTA, devenind cei mai bine clasati romani din tenis. Hanescu este.

VIDEO A inceput Campionatul Mondial de Enduro. Cei mai buni enduristi din lume s-au dat in spectacol la Maracineni

Buzaul a devenit, in acest sfarsit de saptamana, capitala pasionatilor de enduro. Cele mai cunoscute nume ale sportului extrem si-au dat intalnire intr-o competitie de exceptie desfasurata pe trasee special pregatite cu obstacole pentru profesionistii pe doua roti. Vineri seara, concurentii au intrat in febra competitiei cu o proba speciala, cronometrata si au facut spectacol in fata curiosilor veniti sa-I vada.

VIDEO Cum suna una dintre cele mai performante masini electrice din lume, Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive isi arata puterea si performantele pe circuitul de la Nurburgring, unde a reusit sa devina singura masina electrica din lume care a facut un tur in mai putin de 8 minute 7:56,236 minute). Cu toata silentiozitatea sa, performanta masina electrica a Mercedes-Benz reuseste sa emita niste sunete foarte interesante gratie celor patru motoare electrice ce dezvolta in total 752 Cai Putere CP), dar si multumita unor trucuri ale instalatiei audio.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )