Libnet.ro
UNICEF

20:30

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai tarii noastre a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai mari duhovnici ai tarii noastre a murit

Parintele Justin Parvu, staretul Manastirii Petru Voda din judetul Neamt, a murit aseara dupa ce in urma cu cateva saptamani fusese operat de cancer la stomac. Parintele Justin Parvu a fost unul dintre. continuă pe Antena3

S-a stins unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor. Parintele Iustin, de la Petru Voda, a murit dupa olunga suferinta

Dupa cele doua operatii suferite la Cluj, parintele arhimandtrit Iustin Parvu a fost adus la manastirea din Neamt unde credinciosii s-au rugat zi si noapte pentru sanatatea sa. La 94 de ani, slabit de o boala chinuitoare, unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor a trecut la cele vesnice.

FOTO Unul dintre cele mai mari stranduri din Europa a fost dotat cu tobogane inalte de opt metri

Noile tobogane de la unul dintre cele mai mari stranduri din Europa au devenit functionale incepand de astazi. Este vorba despre o noua investitie prin care se doreste atragerea celor din zona de Vest si din Ungaria la Strandul Neptun din Arad.

Unul dintre cele mai mari site-uri de torrente din lume, iNCHIS de autoritati.

Cel de-a doilea site de torrente ca marime din lume s-a ales cu domeniul de internet blocat, in urma unei plangeri venite din partea industriei muzicale, potrivit Realitatea. net. Avand milioane de vizitatori in fiecare luna, KickassTorrents KAT) este cel de-al doilea site de torrente ca marime din lume, fiind depasit doar de faimosul The Pirate Bay, scrie Torrent Freak. Domeniul site-ului Kickass Torrents a fost confiscat, joi, de autoritatile din Filipine, in urma unor acuzatii legate de .

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

Scandalul in care a intrat unul din cei mai influenti oameni ai lumii. Nu il putem ELIMINA?

Fostul sef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, stanjenit de legaturile apropiate cu Muammar Gaddafi, ar fi dorit eliminarea dictatorului libian, a scris joi cotidianul Fatto Quotidiano, o teza dezmintita.

Unul din cei mai influenti oameni ai lumii, despre un LIDER musulman: Nu il putem ELIMINA?

Fostul sef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, stanjenit de legaturile apropiate cu Muammar Gaddafi, ar fi dorit eliminarea dictatorului libian, a scris joi cotidianul Fatto Quotidiano, o teza dezmintita.

Noua motive pentru care Dan Browneste un scriitor importantal vremurilor noastre

Jurnalistii de la Huffington Post considera ca Dan Brown este unul dintre cei mai buni scriitori ai zilelor noastre si enumera noua motive pentru care volumele sale sunt pe placul a milioane de oameni din intreaga lume.

Probleme in mariajul Smithfield-Shuanghui: un actionar se opune preluarii

Unul dintre cei mai mari actionari ai Smithfield Foods Inc. se opune vanzarii grupului catre o companie chineza si propune in schimb divizarea companiei in trei parti, potrivit Wall Street Journal, preluat de MarketWatch.

Romanii, ingrijorati de datoriile mai mari de 1.000 de lei si de intarzierile de peste 30 de zile la plata lor (sondaj)

Pragul psihologic pe care il indica cel mai des romanii in relatia cu datoriile este de 1. 000 de lei. Mai bine de jumatate dintre cei chestionati in cadrul unei cercetari online facuta la cererea KRUK Romania, companie din industria de management al creantelor, sustin ca sunt ingrijorati de nivelul datoriilor cand ajung la pragul de 1. 000 lei sau depasesc aceasta suma.

in viitor, cei mai multi angajati vor lucra de acasa, iar comunicarea cu sefii se va face direct, fara intermediari

In zece ani, cei mai multi dintre noi nu vom mai fi obligati sa mergem zilnic la serviciu, iar comunicarea se va face direct intre sefi si subalterni, fara interpusi sau departamente intermediare, apreciaza intr-un articol David Lange, partener in cadrul companiei de leadership strategic Pivot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )