Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Urs Schneider, unul dintre cei mai importanti dirijori elvetieni, revine la Ateneu pe 1 si 2 mai. Artistul va dirija capodopere de Grieg si Schubert

Adevărul Adevărul,
VIDEO Urs Schneider, unul dintre cei mai importanti dirijori elvetieni, revine la Ateneu pe 1 si 2 mai. Artistul va dirija capodopere de Grieg si Schubert

Pe 1 si 2 mai, la Ateneu vor fi doua concerte exceptionale, sub magheta maestrului Urs Schneider, care va dirija Orchestra simfonica George Enescu. in program, de la ora 19. 00, joi si vineri, saptamana viitoare, vor fi Concertul in la minor pentru pian si orchestra, de Edvard Grieg, cu solistul Horia Maxim, siMissa nr. 6, de Franz Schubert. Dirijorul Corului Filarmonicii George Enescu va fi Iosif Ion Prunner. continuă pe Adevărul

Porosenko, unul dintre cei mai bogati ucraineni, viitorul presedinte al tarii?

Omul de afaceri Petro Porosenko continua sa se situeze pe prima pozitie in cursa pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc pe 25 mai in Ucraina, anunta RIA Novosti.

Unul dintre cei mai importanti oameni din PRO TV, Mona Segall, si-a dat demisia

Unul dintre cei mai importanti oameni din Pro TV, creatorul si producatorul unor show-uri de succes, precum Vocea Romaniei si Romanii au talent, a demisionat astazi, au confirmat in exclusivitate pentru Reporter Virtual surse din trustul PRO.

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip torrent a fost inchis

Unul dintre cele mai mari site-uri de file sharing, specializat pe domeniul sportiv, a fost inchis, dupa ce administratorii acestuia au fost avertizati ca risca sa ajunga la inchisoare, noteaza BBC. TSTN, The.

VIDEO Traian Basescu vs. Victor Ponta, la Jurnalul unui burlac, cu Mihai Bendeac

Personajele luate in vizor de Mihai Bendeac, in al doilea episod al show-ului Jurnalul unui burlac difuzat luni de la ora 21. 30 pe Prima TV si pe adevarul. ro, au fost doi dintre cei mai importanti actori ai scenei politice: presedintele Traian Basesc si premierul Victor Ponta.

VIDEO Florin Piersic a impartit Lumina Sfanta credinciosilor din Sighet

Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a fost cel care a adus Lumina Sfanta la catedrala ortodoxa din Sighetu Marmatiei. Prezent in Maramures pentru cateva zile, Florin Piersic a venit insotit de catre sotia sa si a fost cel care a impartit Lumina Sfanta enoriasilor sigheteni.

Afacerile Lemet au crescut cu 10% in primul trimestru

Lemet , unul dintre cei mai importanti producatori romani de mobilier, a inregistrat in primele trei luni ale anului, prin propria retea de magazine Lems, o cifra de afaceri de 40,18 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a.

Sfantul Gheorghe: Traditii, obiceiuri, superstitii

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai importanti sfinti in calendarul crestin-ortodox. El se sarbatoreste, in fiecare an, la 23 aprilie. In traditia populara, Sfantul Gheorghe mai este intalnit ca.

Cum sprijina comunitatea locala unul dintre milionarii judetului Bistrita-Nasaud. Emil Iugan imparte energia termica produsa cu consatenii sai

Unul dintre cei mai bogati bistriteni Emil Iugan s-a gandit sa ofere comunitatii unde a crescut si unde s-a dezvoltat economic surplusul de energie termica produs de o centrala moderna de cogenerare pe baza de biomasa achizitionata anul precedent pentru fabrica sa de prelucrare a lemnului. Parteneriatul public-privat a dus la o economie de 300. 000 de lei anual.

Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip. Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt gelosi.

China, stat oficial ateu, pe cale sa devina tara cu cei mai multi crestini din lume

Desi China se declara in mod oficial o tara atee, situatia se schimba rapid, pe masura ce o parte tot mai mare din cele 1,3 miliarde de cetateni cauta refugiu spiritual in bisericile crestine, iar nu in doctrina comunista. Specialistii apreciaza ca statul chinez nu numai ca estre pe punctul de a deveni prima economie a lumii, ci si tara cu cei mai multi crestini.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )