Libnet.ro
UNICEF

05:45

Unul dintre cei mai tineri premieri din Europa a demisionat

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei mai tineri premieri din Europa a demisionat

Premierul georgian, Irakli Garibasvili, si-a anuntat miercuri demisia, spre surpriza generala, in timp ce coalitia aflata la putere incearca sa-si intareasca popularitatea in vederea alegerilor legislative din 2016, informeaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

Cei mai bogati si cei mai saraci dintre tehnocrati

Printre cei mai instariti membri ai Guvernului Ciolos figureaza vicepremierul Costin Borc, urmat de ministrul Muncii, Cristina Palmer, si ministrul Societatii Informationale, Marius Raul Bostan, si vicepremierul Vasile Dincu. La polul opus sunt ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Ciprian Bucur, si ministrul delegat pentru Dialog Social, Violeta Alexandru.

ANRE: Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice

Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice, comparativ cu alte tari din Europa de Est, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

Cel mai mare centru cu ape termale din Europa va fi deschis in Bucuresti

Grupul austriac A-Heat va deschide la 14 ianuarie in Balotesti, langa Bucuresti, un centru de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale, despre care dezvoltatorii afirma ca este cel mai mare proiect de acest tip din Europa si va reprezenta o investitie de 50 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

Volume slabe de tranzactii pe pietele din Europa

La bursele din Europa, actiunile au fluctuat ieri, in conditiile in care volumele tranzactiilor au fost slabe, in apropierea vacantei de Craciun.

Fitch: Perspectiva stabila atribuita bancilor din Europa Centrala si de Est (CEE) in 2016

Perspectiva generala atribuita bancilor din Europa Centrala si de Est CEE) in 2016 este stabila, se arata intr-un raport publicat vineri de agentia de evaluare financiara Fitch Ratings, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Cea mai bogata femeie din Romania are cancer

Doina Dinca, fosta sotie a afaceristului Puiu Popoviciu, trece plin clipe teribile. Femeia considerata candva cea mai bogata femeie din Romania sufera de cancer si a fost deja operata, scrie Libertatea. Ieri,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )