Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai asteptate festivaluri din Cluj-Napoca a fost amanat din cauza vremii

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai asteptate festivaluri din Cluj-Napoca a fost amanat din cauza vremii

Beer Crafters Festival, care trebuia sa inceapa maine la Cluj-Napoca, a fost amanat din motive de securitate si din cauza conditiilor meteo vitrege anuntate, sustin organizatorii. Administratia Nationala de Meteorologie in Cluj a emis o avertizare Cod galben de astazi pana maine la ora 21. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai spectaculosi vulcani din lume a erupt. Avertisment de ultima ora de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Indonezia ca, luni seara, vulcanul Agung din insula Bali a erupt, ia.

Cele mai frumoase tari din lume: de ce trebuie sa le descoperi si tu

Cele mai frumoase tari din lume au fost dezvaluite de publicatia de travel Rough Guides , in urma voturilor turistilor internationali. Iata de ce merita sa le descoperi si tu, mai ales ca cea mai apreciata destinatie se afla in Europa.

O familie de tineri antreprenori face afaceri de doua milioane de euro dupa ce a pariat pe una dintre cele mai in voga jucarii ale momentului

Din online in offline e doar un pas. Mai ales cand pariezi in afacerea ta pe unele dintre cele mai in voga jucarii ale momentului.

SUA retrag din Romania unele dintre cele mai tari elicoptere de razboi

Fortele Terestre ale SUA au decis sa retraga din tara noastra elicopterele Black Hawk, care s-au aflat in ultimele sase luni la baza Kogalniceanu. Anuntul a fost facut intr-un comunicat al.

Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

VIDEO+FOTO Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

FOTO Cum arata, dupa reabilitare, una dintre cele mai frumoase cladiri din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Inca o cladire importanta isi dezvaluie frumusetea in singurul oras din Romania care face parte din reteaua Oraselor Art Nouveau, o retea europeana de cooperare, de cercetare, conservare si dezvoltare a oraselor europene cu un bogat patrimoniu Art Nouveau.

Seriale noi: care sunt cele mai asteptate premiere ale toamnei

Serialele noi care se anunta pentru aceasta toamna sunt suficient de bune pentru a ne tine cu sufletul la gura. Daca inca nu ai aflat care sunt noutatile, am facut pentru tine o lista cu 10 seriale noi.

Seara importanta pentru un mare antrenor din Italia: A inceput sa planga in timpul meciului

Seara importanta pentru Marco Pellegri. Chiar daca Genova a pierdut cu 3-2 meciul cu Lazio, antrenorul a trait unul dintre cele mai importante momente din viata. Fiul sau, Pietro Pellegri, in.

Business Report: Cati bani cheltuiesc companiile pentru fericirea angajatilor romani; Zonele cu cele mai ieftine chirii din Bucuresti; Aproape 40% din spatiul cibernetic national a fost atacat

Ce trebuie sa stie angajatorii care vor sa-si monitorizeze angajatii la locul de munca. Recent, Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) i-a dat castig de cauza romanului concediat, acum zece ani, pentru ca folosea internetul. Scandalul Dieselgate ieftineste masinile premium germane in Romania. Clientii romani ai marcilor germane vor beneficia de bonusuri cuprinse intre 1. 000 si 2. 000 de euro in momentul achizitiei unui vehicul nou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )