Libnet.ro
UNICEF

07:45

Unul dintre cele mai cunoscute monumente de arta din Romania s-a deteriorat in urma lucrarilor de restaurare

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai cunoscute monumente de arta din Romania s-a deteriorat in urma lucrarilor de restaurare

Poarta Sarutului s-a ingalbenit partial in urma lucarilor de restaurare. Sarurile folosite atunci cand a avut loc spalarea monumentului au iesit la suprafata si au alterat culoarea operei de arta. Institutu. continuă pe Antena3

Ultima zi cu 35% discount la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului

A mai ramas doar o zi in care se pot achiziona biletele de acces la retailArena cu 35% discount din pretul integral. Grabeste-te sa te inscrii la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an,.

Fortele Navale americane, zguduite de unul dintre cele mai puternice scandaluri de coruptie din ultimii ani

Fortele Navale ale Statelor Unite sunt pe punctul de a fi zdruncinate de unul dintre cele mai puternice scandaluri din ultimii ani, care porneste de la acuzatii grave de mita. Anchetatorii federali au spus ca au descoperit faptele de coruptie la oficialii de rang inalt, care ascundeau o serie de cheltuieli supraevaluate folosite drept paravan pentru a plati o companie asiatica ce aduce prostituate generalilor americani.

Cum arata unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi europene dupa investitii de peste jumatate de MLD. euro

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Europa dupa numarul de pasageri, a beneficiat de un program de investitii in valoare de 580 milioane de euro. Iata cum arata dupa modernizare.

Cele mai spectaculoase locuri parasite din lume

Celor pasionati de lucruri inedite, le recomandam un tur al celor mai spectaculoase locuri parasite din intreaga lume. Germania, Anglia, Italia si Ucraina sunt doar cateva dintre tarile ce gazduiesc astfel de puncte de atractie turistica. ceva mai altfel!.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

How to Web Startup Spotlight: Premii de 20.000 USD pentru cele mai bune startup-uri din regiune.

Intre 19 si 22 noiembrie How to Web Startup Spotlight aduce impreuna la Bucuresti experti in tehnologie, antreprenori, investitori si acceleratoare din intreaga lume. Startup-urile care dezvolta produse inovatoare pot intra in cursa pentru premiile de 20. 000 USD aplicand online la http://startupspotlight. co pana duminica, 20 octombrie. Organizat in paralel cu How to Web, Startup Spotlight este cea mai importanta competitie si program de mentorat pentru startup-uri din Europa Centrala si de .

Unul din cele mai frumoase peisaje din Bucovina devine groapa de gunoi. Muntele va avea patru hectare

O groapa de gunoi de patru hectare va fi construita chiar in varful muntelui, la Suceava, in apropierea Pasului Mestecanis. Localnicii sunt revoltati ca unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune va fi.

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

O casa din Tara Motilor, inclusa in circuitul turistic al Muzeului satului din Cluj

O casa de moti din satul Garda de Sus, datata in 1779, a intrat in circuitul turistic al Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj. Muzeul este unul dintre cele mai cunoscute muzee din Europa de Est care a primit in acest an certificatul de excelenta din partea celui mai mare site de specialitate din domeniul recomandarilor turistice, TripAdvisor. com.

Accace: Activitatile IT si de salarizare - cele mai externalizate servicii

Activitatile IT si de salarizare sunt cele mai externalizate servicii din cadrul companiilor locale, urmate de contabilitate, customer care si achizitii, potrivit estimarilor Accace.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )