Libnet.ro
UNICEF

12:30

Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal de pe glob urmeaza sa fie vandut

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal de pe glob urmeaza sa fie vandut

Un club de fotbal din Italia ar urma sa fie vandut, zilele viitoare, unui om de afaceri american, noteaza presa locala. continuă pe Adevărul

Box office global 2019: Lungmetraje cu supereroi si doua animatii, cele mai mari incasari. Opt filme au depasit pragul de 1 miliard de dolari VIDEO

Lungmetraje cu supereroi si doua animatii au inregistrat cele mai mari incasari anul acesta, cand opt dintre primele zece filme au depasit pragul de 1 miliard de dolari, iar Disney a dominat piata.

RMC Sport: Adrian Mutu, printre cele mai mari esecuri din Ligue 1 in ultimii zece ani

RMC Sport a facut un top al celor mai mari esecuri inregistrate in ultimii zece ani in prima liga franceza, in care a inclus si transferul lui Adrian Mutu la Ajaccio.

Anamaria Prodan, Revelion linistit intr-unul din cele mai luxoase orase din Orient (FOTO, VIDEO)

Anamaria Prodan si-a petrecut Revelionul in Dubai, Emiratele Arabe Unite, alaturi de sotul ei, Laurentiu Reghecampf, si de copiii ei. Pentru noaptea dintre ani, ea a optat pentru o tinuta formala,.

Dezvaluire BOMBA: Unul dintre cei mai atractivi ACTORI nu a mai facut SEX de 15 ani! INCREDIBIL despre cine este vorba...

Veste soc pentru fanii unuia dintrei cei mai atractivi actori: este abstinent de 15 ani! ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina Gabrielei Cristea! NU A STIUT NIMIC PANA ACUM! E SCANDALUL.

Faze tari: Cele mai mari descoperiri medicale ale anului 2019: Cum au fost inviate creiere de porc si cum salveaza vieti un cocktail de virusuri; Prima tara care interzice turistilor sa foloseasca cremele de bronzat

Un tanar a cerut 25 de cefe de porc la magazin, chiar inainte de Revelion. Ce a urmat. Asa cum era de asteptat la casele de marcat s-a stat destul de mult. Noapte de neuitat pentru un barbat cazat la un hotel Hilton: a nimerit in toiul unei orgii cu swingeri. Ce l-a nemultumit. Varbatul a aflat ca la hotelul la care avea cazare de Anul Nou se organiza o uriasa petrecere sexuala.

S-A TERMINAT! Una dintre cele mai populare facilitati WhatsApp, INTERZISA! Vei fi dat in judecata daca mai faci asta...

WhatsApp anunta ca va lua masuri legale impotriva utilizatorilor care trimit in masa mesaje automate.

Dansul ursilor din Comanesti, un EVENIMENT UNIC in lume! IMAGINI SPECTACULOASE, din acest an, de la cel mai asteptat Festival de Datini si Obiceiuri Stramosesti (FOTO, VIDEO)

Festivalul de Datini si Obiceiuri Stramosesti de la Comanesti este unul dintre cele mai asteptate evenimente din Romania, care are loc, la fiecare sfasit de an. Atractia principala o reprezinta Dansul.

Romania se pregateste de un an memorabil: Avem calendarul sportiv din 2020 cu cele mai importante date

2020 va fi un an spectaculos pentru iubitorii sportului din Romania! Iar asta pentru ca tara noastra va fi implicata in cele doua mari evenimente care se vor desfasura in vara.

Vedete cu cele mai sexy rochii pe red carpet in 2019

Anul acesta a fost unul in care vedete au continuat sa indrazneasca, aratandu-si nurii pe covorul rosu la diferite evenimente. Iata cele mai sexy rochii purtate pe red carpet in 2019! .

Fotbalul romanesc, in 2020. FRF prezinta cele mai importante evenimente din noul an

Federatia Romana de Fotbal a trecut in revista, miercuri, in prima zi din 2020, cele mai importante evenimente ale Romaniei fotbalistice din noul an. Futsal. Elite Round spre Cupa Mondiala in perioada 2-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )