Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum arata lista de cumparaturi si portofelul romanilor: cele mai mari cheltuieli, legate de alimentatie si locuinta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata lista de cumparaturi si portofelul romanilor: cele mai mari cheltuieli, legate de alimentatie si locuinta

Millennials sunt mai independenti in ceea ce priveste deciziile de cumparare, dar isi depasesc bugetele lunare. Baby Boomers si reprezentantii Generatiei Z economisesc cel mai mult, in timp ce cei din Generatia X au cele mai mari venituri, dar si. continuă pe Wall-Street Ro

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana.

Care sunt bancile din R. Moldova cu cele cele mai mari performante obtinute in 2018

Moldova Agroindbank, urmata de Mobiasbanca, Moldindconbank si Victoriabank se claseaza in topul bancilor comerciale cu cele mai bune performante. Topul a fost realizat in urma aplicarii metodologiei clasamentului performantei bancare, la sfarsitul lunii martie 2018, de catre expertii Centrului analitic independent Expert-Grup.

Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord, cele mai cautate statiuni de 1 Mai. Saturn, cea mai nepopulara

Turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei nopti la malul marii si platesc, in medie, 477 de lei pentru cazare. Cele mai scumpe pachete au costat 2. 024 de lei pentru o camera si au fost cumparate la un hotel de 5 stele din.

Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Celebra imparateasa Sissi a Austriei a fost una dintre cele mai frumoase femei ale epocii. Sotia imparatului Franz Joseph era obsedata de aspectul obrazului si al parului ei lung si bogat, de silueta ei ca .

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

Cele mai multe tranzactii cu criptomonede au loc pe platformele din Malta

Majoritatea operatiunilor de pe platformele de tranzactionare de criptomonede au loc in Malta, stat care vrea sa isi mareasca avutia devenind una dintre jurisdictiile cele mai prietenoase pentru un sector care ingrijoreaza autoritatile de reglementare din alte tari.

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Top cele mai economice masini diesel

Motoarele diesel sunt printre cele mai populare din Europa, peste 50% din masinile vandute utilizand motorina ca si combustibil. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati care au.

Crazy Days la eMAG. Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice, cu ocazia Crazy Days. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )