Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unul dintre expertii de varf in lupta impotriva cancerului si presedinte al Universitatii Queens a incetat din viata

B1 B1,
Unul dintre expertii de varf in lupta impotriva cancerului si presedinte al Universitatii Queens a incetat din viata

Profesorul Patrick Johnson, un expert renumit pentru lupta impotriva cancerului, a incetat duminica din viata in mod subit la doar 59 de ani. Acesta ocupa din 2014 functia de presedinte si vice-. continuă pe B1

Rusia si NATO trebuie sa coopereze in lupta impotriva terorismului

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri ca Rusia si NATO trebuie sa coopereze in lupta impotriva terorismului, deoarece, daca nu vor face aceasta, atunci vor fi mai multe atacuri, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

Putin: Rusia si NATO trebuie sa coopereze in lupta impotriva terorismului

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Rusia si NATO trebuie sa coopereze in lupta impotriva terorismului, altfel vor fi tot mai multe atentate, informeaza Reuters. Pe de alta parte, liderul.

Vladimir Putin: Rusia si NATO trebuie sa coopereze in lupta impotriva terorismului

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri ca Rusia si NATO trebuie sa coopereze in lupta impotriva terorismului, deoarece, daca nu vor face aceasta, atunci vor fi mai multe atacuri, relateaza.

Ambasadorul Dan Mihalache: Ma gandesc sa ii propun presedintelui Iohannis sa-i acordam o decoratie lui Florin Morariu, ieseanul care sustine ca l-a lovit pe unul dintre autorii atacurilor de la Londra

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, vrea sa ii propuna presedintelui Klaus Iohannis sa il decoreze pe romanul care ar fi lovit unul dintre atacatorii de la Londra.

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti realizat anul trecut de Channel 4 si chiar ar fi incercat sa ajunga in Siria sa lupte pentru Statul Islamic,.

VIDEO Tabloidele britanice afirma ca unul dintre atacatorii de sambata a aparut intr-un documentar intrand intr-o altercatie cu politia dupa ce a desfasurat steagul ISIS intr-un parc londonez

Tabloidele britanice sustin ca unul dintre teroristii implicati in atacul din Londra, un musulman cunoscut de prietenii sai drept Abz a a aparut anul trecut intr-un documentar de anul trecut privind jihadistii britanici si a fost implicat intr-o altercatie - filmata - cu politia dupa ce a desfasurat steagul ISIS in parcul Regent din capitala britanica.

Surse: Unul dintre autorii atacului de pe Podul Londrei ar fi un cetatean irlandez, de origine marocana

Unul dintre atacatorii implicati in atacul terorist de pe London Bridge a locuit, o perioada, in Irlanda, anunta publicatia irlandeza RTE, citata de The Guardian.

Declaratie socanta. Un barbat din Barking crede ca vecinul sau este unul dintre autorii atentatului de la Londra

Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei in care politia a efectuat duminica perchezitii declara ca el crede ca unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza.

Jurnalistul Sabin Orcan discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama: Candidatura mea este una soc. Trebuie sa convingem publicul ca avem de-a face cu un partid nou

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama, in cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV.

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )