Libnet.ro
UNICEF

11:45

Unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a fost eliberat conditionat

Antena3 Antena3,
Unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a fost eliberat conditionat

Unul dintre cei patru barbati retinuti de autoritatile spaniole sub acuzatia ca ar fi facut parte din celula terorista care a organizat atacurile din Barcelona si Cambrils, Salh El Karib, a fost eliberat. continuă pe Antena3

E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Gelu Stan din Galati primeste de la stat trei salarii si o pensie. Adica peste 260. 000 de lei pe an, dupa cum reiese.

Atentate Spania. Unul dintre teroristi a marturisit ca pregateau un atac de mare amploare

Unul dintre cei patru suspecti inca in viata ai atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemla, a recunoscut marti in fata unui judecator ca celula din care facea parte pregatea un atentat de.

Presedintele Trump avertizeaza Pakistanul, unul dintre aliatii SUA, sa nu mai gazduiasca organizatii teroriste

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, marti, ca Pakistanul, unul dintre aliatii statului american, gazduieste organizatii teroriste si nu contribuie suficient la stabilizarea situatiei din Afganistan, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

Un nou INCIDENT SOCHEAZA BARCELONA! Unul din suspectii atacului de joi a apelat la o centura de EXPLOZIBILI

Potrivit primelor informatii ar fi vorba chiar de suspectul atacului de la Barcelona, Younes Abouyaaqoub.

Se confirma: TERORISTII din Spania pregateau un DEZASTRU de si mai mari proportii! Ce au aflat anchetatorii

Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a confirmat ca celula jihadista din care face parte pregatea un atentat de si mare amploare, anunta RT. Pe 19 august,.

Jihadistul in a carui casa teroristii de la Barcelona au confectionat bombe face marturisiri in fata judecatorilor

Mohamed Houli Chemlal, unul dintre suspectii retinuti dupa cele doua atentate din Catalonia, a recunoscut in fata anchetatorilor ca grupul sau terorist pregatea in Spania un atentat de mare amploare, cu explozibil.

Cristian Boureanu a recidivat in trafic dupa ce a fost eliberat

Eliberat din inchisoare, acolo unde a stat aproape doua luni dupa ce a lovit un politist, Cristi Boureanu a comis-o din nou. Numai ca de data aceasta nu a mai facut scandal! Aflat la.

Cu ce se ocupa fostul ministru Decebal Traian Remes dupa ce a fost eliberat

Inchis un an in dosarul Catabosul, fostul ministru Decebal Traian Remes se ocupa acum de cresterea porcilor. Mai precis, Remes a fost numit administrator la firma fiului sau, Razvan.

Unul dintre cei mai importanti dirijori care participa la Festivalul George Enescu: M-am uitat pe programul editiei de anul acesta si este impresionant |INTERVIU

Lawrence Foster este foarte apropiat de Romania si de opera lui George Enescu. Parintii sai au emigrat din Iasi, in anii 1930, iar dirijorul a revenit pentru prima data in tara familiei sale in 1967. in 1998, a fost director artistic al Festivalului George Enescu. Dirijorul a povestit, intr-un interviu pentru Romania libera, cum a descoperit muzica, cine i-au fost profesorii si maestrii care i-au influentat cariera si care a fost contributia sa la dezvoltarea Festivalului George Enescu.

Numire surpriza. Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Sorin Grindeanu la Guvern, noul prefect de Timis

Desi de-a lungul timpului au fost vehiculate mai multe nume din interiorul PSD, premierul Mihai Tudose a numit-o, miercuri, in functie pe Eva Andreas, cea care a fost sefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )