Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE Armata devine obligatorie in Romania, din nou: anuntul oficial facut de MApN

Playtech Playtech,
UPDATE Armata devine obligatorie in Romania, din nou: anuntul oficial facut de MApN

Intr-o maniera un pic ciudata, Ministerul Apararii Nationale din Romania a anuntat ca armata devine obligatorie in tara noastra. Pe de o parte, astazi este 1 aprilie si e o sansa foarte mica ca totul sa fie o gluma. intareste acest scenariu si faptul ca informatia, desi pare oficiala prin prisma faptului ca apare pe [] . continuă pe Playtech

Armata devine obligatorie in Romania, din nou: anuntul oficial facut de MApN

Intr-o maniera un pic ciudata, Ministerul Apararii Nationale din Romania a anuntat ca armata devine obligatorie in tara noastra. Pe de o parte, astazi este 1 aprilie si e o sansa foarte mica ca totul sa fie o gluma. intareste acest scenariu si faptul ca informatia, desi pare oficiala prin prisma faptului ca apare pe [] .

Digi24 MAPN, de 1 aprilie: Armata devine obligatorie. Tinerii cu varsta intre 20 si 35 de ani vor primi toate detaliile in timp util

Astazi este Ziua internationala a pacalelilor, iar retelele de socializare au fost invadate de glume. Lentile de contact albastre pentru toti ofiterii SRI, armata redevine obligatorie sau implanturi cu microcip pentru suedezii majori. Unele au fost publicate chiar pe conturile oficiale ale unor institutii.

Presedintele Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina! Voi consulta din nou Parlamentul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentulcu privire la declansarea unuireferendum. Vom aveareferendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea PSD-ista a.

IN CONFORMITATE CU TERMENII CONTROLULUI JUDICIAR: Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou la Sectia 18 de Politie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou, luni, la Sectia 18 de Politie, in conformitate cu termenii controlului judiciar.

VIDEO Liverpool - Tottenham 2-1 / Cormoranii au urcat din nou pe primul loc - Alderweireld a inscris in propria poarta in minutul 90

Liverpool a castigat derby-ul etapei cu numarul 32 din Premier League, impotriva lui Tottenham, scor 2-1. Echipa lui Jurgen Klopp a obtinut cele trei puncte gratie unui autogol al lui Alderweireld in minutul 90. Dupa aceasta victorie, cormoranii au urcat din nou pe primul loc in clasament, cu un avans de doua puncte fata de Manchester City, care are si un meci mai putin disputat.

RARES BOGDAN: Vom castiga alegerile si vom ridica Romania din noroi

Candidatul PNL aflat pe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a transmis, de la Timisoara, un mesaj de mobilizare la vot si a criticat PSD, spunand ca Romania este trista. Vom castiga alegerile europarlamentare si vom ridica Romania din noroi.

Parlamentul britanic a respins din nou acordul de Brexit

Presedintele Consiliului European a convocat un summit UE in 10 aprilie Deputatii britanici au respins vineri, pentru a treia oara, acordul privind iesirea Regatului Unit din UE Brexit), premierul Theresa May exprimandu-si regretul profund ca deputatii nu au sustinut iesirea ordonata din blocul comunitar.

Trump ataca din nou raportul procurorului special Robert Mueller

Presedintele american Donald Trump si-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democratilor si a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit cea mai mare farsa din istoria politicii si a sustinut ca il exonereaza total, complet, scrie The Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )