Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE Explozie lnga sediul unui post de televiziune din Grecia

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Explozie lnga sediul unui post de televiziune din Grecia

Un dispozitiv a explodat luni in apropierea sediului SKAI TV din capitala Greciei, spargand fereste si afectand sase etaje, au anuntat autoritatile, adaugand ca nu exista persoane ranite, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

EXPLOZIE PUTERNICA la sediul unui post TV. Autoritatile sunt in ALERTA! (VIDEO)

Un dispozitiv a explodat aproape de sediul postului Skai TV din Atena, Grecia. Nu exista persoane ranite, dar pagubele materiale sunt insemnate. Sase etaje au fost afectate, informeaza Reuters. Dispozitivul.

Explozie puternica la sediul unui cunoscut post de televiziune din Grecia - FOTO

Un dispozitiv a explodat in apropierea cladirii SKAI TV din capitala Greciei luni dimineata, provocand spargerea ferestrelor pe sase etaje si pagube importante in interior, dar nu si victime, relateaza.

Explozie la o televiziune din Atena

O explozie puternica a distrus geamurile si birourile de la sediul SKAI TV din Atena, oficialii greci au numit un atac la adresa democratiei, scrie Reuters.

Subiectele zilei: Seful sindicatului penitenciarelor: Radicalizare islamista alarmanta n nchisorile germane; Alin Petrache, fiul unui controversat afacerist din tripleta Bittner Cocos Petrache; Viata dupa Colectiv. Supravietuitoarea Adina Apostol: Am ram

Teroristul de la Strasbourg si restantele autoritatilor apusene. Cu mare usurare au reactionat autoritatile la stirea neutralizarii teroristului franco-algerian Cherif Chekatt in orasul francez pe care l-a terorizat. Dar ce s-a rezolvat cu adevarat?Exemplu din Spania, prezentat la Cluj: cum s-a transformat Bilbao din oras cu industrie decazuta in loc de joaca pentru cei mai celebri arhitecti din lume. Orasul spaniol Bilbao are un masterplan.

Avertismentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

Avertimsentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )