Libnet.ro
UNICEF

16:15

UPDATE Iarna face ravagii in Romania. Starea drumurilor din tara

Adevărul Adevărul,
UPDATE Iarna face ravagii in Romania. Starea drumurilor din tara

Iarna a pus stapanire pe Romania. Numeroase drumuri au fost inchise de autoritati, iar meteorologii anunta ca vremea nu se va imbunatati prea curand. continuă pe Adevărul

Viscolul paralizeaza Romania. Starea drumurilor din tara. Ce trenuri sunt anulate

Nametile au speriat pe toata lumea, inclusiv pe autoritati, care nici anul acesta nu au utilaje destule de deszapezire. Cum este starea drumurilor din tara si ce trenuri sunt anulate? Iarna 2020: Care este starea drumurilor din Romania? Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia traficului se prezinta destul de tragic.

ALERTA !!! LOVITURA DEVASTATOARE pentru cei cu TELEFOANE MOBILE! VIRUSUL care face RAVAGII! MARE ATENTIE!

Virusul ucigas face ravagii in China! Din cauza virusului, au de suferit si marile companii care se afla acolo, din cauza ca au fost inchise, iar linia de productie pentru acestea au fost oprite,.

Prognoza meteo: Iarna face ravagii. Unde se asteapta viscol puternic si ce zone vor fi cele mai afectate de fenomene extreme

Iarna se dezlantuie in aproape toata tara. Dupa temperaturile de primavara vine viscolul. Meteorologii anunta ca de miercuri, 5 februarie, vremea se va raci accentuat, temperatura aerului va scadea continuu, de la valori de 4. 5 grade in dimineata zilei de miercuri pana in jurul a -2 grade in noaptea de miercuri spre joi.

Starea drumurilor dupa codul rosu de ninsoare si viscol. Situatia traficului la ora 16.00

Circulatia rutiera a fost inchisa pe Autostrada Bucuresti - Constanta din cauza vremii nefavorabile, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), in timp ce mai multe sectoare de drum national sunt inchise ori restrictionate circulatiei rutiere.

Starea drumurilor dupa codul rosu de ninsoare si viscol. Situatia traficului la ora 11.40

Circulatia rutiera a fost inchisa pe Autostrada Bucuresti - Constanta din cauza vremii nefavorabile, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), in timp ce peste 15 sectoare de drum national sunt inchise ori restrictionate circulatiei rutiere.

Epidemia de coronavirus face ravagii: 3.700 de persoane plasate in carantina pe un vas de croaziera in Japonia

Stare de alerta in Japonia din cauza epidemiei de coronavirus. Aproximativ 3. 700 de persoane de diverse nationalitati au ramas blocate - timp de cel putin 14 zile - in cabine, la bordul unui vapor de croaziera,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )