Libnet.ro
UNICEF

17:45

UPDATE invatatorul din Iasi care a corectat gresit tema unui copil, gasit vinovat de comisia de evaluare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE invatatorul din Iasi care a corectat gresit tema unui copil, gasit vinovat de comisia de evaluare

Invatatorul iesean Spiridon Andries, protagonistul unui scandal national dupa ce a corectat gresit tema unui copil, a fost gasit vinovat in urma unei evaluari efectuate de Consiliul de Administratie al scolii la care preda, potrivit Ziarului de Iasi. continuă pe Hotnews

invatatorul din Iasi care a corectat gresit tema unui copil, gasit vinovat de comisia de evaluare- surse

Invatatorul iesean Spiridon Andries, protagonistul unui scandal national dupa ce a corectat gresit tema unui copil, a fost gasit vinovat in urma unei evaluari efectuate de Consiliul de Administratie al scolii la care preda, potrivit unor surse citate de Ziarul de Iasi.

Decizie in cazul invatatorului patinuar. Ce sanctiune a primit

Spiridon Andries, invatatorul din Iasi care a corectat gresit lucrarea unui copil, a fost gasit vinovat de Consiliul de Administratie al scolii la care preda. Sanctiunea impusa profesorului este.

Scandal la un liceu din Iasi! Elevii cer schimbarea profesorului de istorie fiindca ii favorizeaza pe cei pe care ii pregateste

O parte din elevii unei clase de la un liceu renumit din Iasi cer ca profesorul lor de istorie, care le este si diriginte, sa fie inlocuit pentru ca favorizeaza anumiti elevi. Desi mai au doar cateva.

Apel al membrilor comunitatii academice din Iasi pentru apararea statului de drept

79 de de reprezentanti ai universitatilor, institutelor de cercetare si oameni de cultura din Iasi au semnat pana la acesta ora un apel pentru apararea statului de drept din Romania. Constienti de faptul ca atacul asupra justitiei reprezinta inceputul alunecarii Romaniei catre un sistem oligarhic, iliberal, in care intreaga putere va apartine unui grup restrans de persoane, subsemnatii fac un apel public catre cetatenii Romaniei de a se implica, in apararea statului de drept, a democratiei si a valorilor europene.

invatatorul-patinuar de la Iasi a fost gasit vinovat de comisiile de specialitate

Invatatorul Spiridon Andries de la Colegiul Mihai Eminescu din Iasi a fost gasit vinovat de comisia scolii in care preda dupa ce i-a corectat gresit tema unui elev. in urma unei investigatii, membrii.

EXCLUSIV Decizie in cazul invatatorului patinuar de la Iasi. Ce sanctiune a aplicat Consiliul de Administratie

Invatatorul iesean Spiridon Andries, protagonistul unui scandal national dupa ce a corectat gresit tema unui copil, a fost gasit vinovat in urma unei evaluari efectuate de Consiliul de Administratie al scolii la care preda.

Primarul din Iasi se alatura protestului de `15 minute`! Chirica: `Toata tara are nevoie de autostrazi. ii rog pe ceilalti primari sa se alature miscarii, indiferent de culoare politica`

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a anuntat ca se alatura si el protestului 15 minute, care a fost lansat de antreprenorul sucevean Stefan Mandachi pentru a reclama lipsa autostrazilor din.

Sorin e profesor de istorie la un celebru liceu din Iasi. Recent a fost chemat in biroul directorului si i s-a aratat o hartie ce-i fusese lasata pe masa. in fata scolii, Ioana, o tanara a rabufnit: Noi nu putem sa ii tinem piept

Jumatate dintre elevii unei clase de-a XII-a de la Colegiul Mihai Eminescu cer inlocuirea dirigintelui lor. Liceenii, care peste cateva luni sustin bacalaureatul, il acuza pe dascalul Sorin Sitea ca i-ar di.

Barbatul din Galati care a violat o fetita de zece ani a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Galati au emis, marti seara, mandat de arestare preventiva pentru 30 zile fata de barbatul care a violat marti dimineata o fetita de zece ani in scara unui bloc din municipiul.

Suntem singura tara din zona care contureaza o Strategie Nationala de Smart City

Reporter:< b/ > in ce stadiu ne aflam, ca tara, din punct de vedere al dezvoltarii proiectelor de tip smart city? Eduard Dumitrascu: Depinde care sunt termenii comparatiei, asadar depinde cu cine ne masuram fortele si, mai ales, momentul comparatiei. Per total, suntem mai avansati decat vecinii din regiune, suntem in urma comparativ cu alte state, asadar comparatia corecta ar trebui sa fie a Romaniei de acum cativa ani cu Romania de astazi. Chiar si asa, trebuie avut in vedere faptul ca exista natiuni extrem de dezvoltate care nu au orase inteligente, dar si state din cele mai putin dezvoltate ce sustin astfel de proiecte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )