Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Ce i-a promis Liviu Dragnea lui Kelemen Hunor ca sa sustina motiunea de cenzura. Urmeaza oferta lui Grindeanu

Adevărul Adevărul,
Surse: Ce i-a promis Liviu Dragnea lui Kelemen Hunor ca sa sustina motiunea de cenzura. Urmeaza oferta lui Grindeanu

Potrivit unor surse poltice, Liviu Dragnea a avut azi o intalnire cu presedintele UDMR Kelemen Hunor, in care i-a promis liderului maghiar trei portofolii intr-un viitor Guvern, dar si postul de vicepremier. in schimb, UDMR trebuie sa voteze motiunea de cenzura a PSD impotriva propriului Guvern. Tot azi, Hunor urmeaza sa discute si cu premierul Sorin Grindeanu, apoi va mai avea o discutie cu Liviu Dragnea. Conducerea UDMR va lua maine o decizie. continuă pe Adevărul

UPDATE Liviu Dragnea a discutat cu Kelemen Hunor pentru sprijinul UDMR n darmarea Guvernului. Decizia, luata smbata (surse)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, in cursul zilei de vineri, discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor privind sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, fiind facute oferte catre Uniune, care va decide sambata pozitia pe care o va adopta la vot, potrivit unor surse parlamentare citate de news. ro.

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului.

Scenariul soc al lui Eugen Tomac: Liviu Dragnea ar putea propune un premier de la UDMR. Kelemen Hunor: L-ati intrebat ce a fumat, a tras ceva pe nas?

UPDATE:Presedintele UDMR Kelemen Hunor a reactionat in urma afirmatiilor facute de Eugen Tomac, negand vehement aceste informatii. L-ati intrebat pe Tomac ce a fumat, a tras ceva pe.

Scenariul soc al lui Eugen Tomac: Liviu Dragnea ar putea propune un premier de la UDMR. Kelemen Hunor: L-ati intrebat ce a fumat, a tras ceva pe nas? (VIDEO)

UPDATE:Presedintele UDMR Kelemen Hunor a reactionat in urma afirmatiilor facute de Eugen Tomac, negand vehement aceste informatii. L-ati intrebat pe Tomac ce a fumat, a tras ceva pe.

Liviu Dragnea negociaza cu Kelemen Hunor caderea Guvernului Grindeanu. UDMR ar urma sa anunte sambata ce decizie a luat. PSD nu va avea sprijin din partea partidului lui Traian Basescu

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a confirmat, vineri, negocierile social-democratilor cu UDMR pentru sustinerea la votul motiunii impotriva Guvernului Grindeanu si pentru cooptarea in viitorul guvern.

Tomac: Dragnea ar vrea sa puna un premier de la UDMR, mi-au spus inclusiv colegi din PSD/ Kelemen Hunor: Ce a fumat de dimineata, ce a tras pe nas?

Deputatul PMP Eugen Tomac a sustinut ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa propuna un premier de la UDMR, in locul lui Sorin Grindeanu. In replica, liderul UDMR Kelemen Hunor le-a spus jurnalistilor ca Tomac probabil a fumat ceva de dimineata sau a tras pe nas.

in plina criza politica, Dragnea cauta sprijin la UDMR: Ce a discutat liderul PSD cu Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, cauta sprijin din partea altor partide in plin scandal politic cu premierul Sorin Grindeanu. Astfel, liderul social-democratilor s-a intalnit vineri dimineata cu pr.

Surse: Miscare de ultima ora a lui Liviu Dragnea, dupa ce i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Au loc negocieri in biroul liderului PSD

Update: Noi informatii de ultima ora in mega-scandalul politic care zguduie Guvernul si PSD. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea le-a promis mai multor lideri PSD posturi intr-un eventual viitor.

Kelemen Hunor: UDMR atrage atentia coalitiei PSD-ALDE sa opreasca circul politic. Aceasta criza i-a lasat pe liderii europeni cu gura cascata

Seful UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca Uniunea atrage atentia coalitiei PSD ALDE ca are responsabilitatea de a nu continua circul politic, care i-a lasat cu gura cascata pe toti din Europa, care urmaresc ce se intampla in Romania, potrivit Mediafax.

Culisele bataliei Dragnea-Grindeanu. Surse: Premierul i-a transmis sefului PSD ca nu isi da demisia nici daca Comitetul Executiv ii retrage sprijinul. Doar trei ministri din actualul cabinet Grindeanu sunt pe placul lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea ca nu isi va da demisia nici in cazul in care Comitetul Executiv ii va retrage sprijinul politic, au declarat surse din PSD, pentru Rl.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )