Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alexandru Rafila, despre noua tulpina B.1.1.7: Este mai contagioasa. Vaccinarea are rol protector

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, despre noua tulpina B.1.1.7: Este mai contagioasa. Vaccinarea are rol protector

Profesorul Alexadru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat in exclusivitate in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, ce efecte are noua tulpina de coronavirus B. 7, care a fost confirmata si in Romania la tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu. continuă pe Antena3

Profesorul Alexandru Rafila, despre campania de vaccinare: Trebuie sa ajungem la o capacitate de administrare de cel putin 50.000 de doze pe zi (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila critica modul in care a fost realizata campanai de informare cu privire la vaccinul anti-COVID. Totodata, el a tinut sa precizeze ca Pfizer, compania producatoare a anuntat ca va.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea cu inca o luna a deschiderii scolilor nu este sanatoasa nici pentru copii, nici pentru parinti, nici pentru economia nationala (VIDEO)

PSD solicita deschiderea scolilor odata cu incheierea vacantei de iarna. Solicitarea social-democratilor a fost anuntata, miercuri, prin vocea deputatului Alexandru Rafila. PSD vrea ca scolile sa.

Cine este primul pacient roman infectat cu noua tulpina de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

Ministerul Sanatatii a confirmat joi primul caz de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2, de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu care s-a prezentat la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals pe data de 3 ianuarie.

RAFILA, DESPRE VACCINAREA ANTI-COVID: Campania de informare nu se ridica la nivelul asteptarilor

Campania de informare cu privire la vaccinarea anti-COVID nu se ridica la nivelul asteptarilor, a sustinut, miercuri, deputatul PSD Alexandru Rafila, considerand ca nu este empatica si nu transmite informatii legate de vaccin, relateaza Agerpres.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea este nesanatoasa pentru copii, parinti si economie

Reprezentantul Romaniei la OMS, deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, miercuri, ca masura de a amana redeschiderii scolilor este nejustificata si nesanatoasa.

Cunoscut cercetator roman, stabilit in Marea Britanie: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule si in Romania Nu e decloc clar daca e mai contagioasa in randul copiilor sau al tinerilor

Cercetatorul Octavian Voiculescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca nu este clar daca noua tulpina de COVID-19, care a pus in alerta statele europene, este mai contagioasa in.

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

Monica Pop ii desfiinteaza pe Raed Arafat si Alexandru Rafila. Nici ministrul Tataru nu a scapat

Zilele acestea tensiunea a ajuns la cote maxime in spatiul public, pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Sunt multe voci care acuza lipsa de specialitate a celor ce diriguiesc bunul mers al situatiei actuale in Romania. Criticile sunt, in special, la adresa lui Raed Arafat, Nelu Tataru, Alexandru Rafila, Mihai Craiu si Gabriel Diaconu. Toti .

Alexandru Rafila, dupa acuzatiile Danei Budeanu: Eu nu inteleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a comentat acuzatiile aduse de Dana Budeanu la adresa unei firme de pompe funebre care ar fi trecut in mod abuziv ca motiv al decesului matusii sale, Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.265 seconds )