Libnet.ro
UNICEF

05:15

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai bun, mai sigur si foarte inovator

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 8 va fi mai bun, mai sigur si foarte inovator

Samsung Galaxy Note 8 va deveni o realitate, avand in vedere ceea ce a dezvaluit recent D. Koh, directorul diviziei de telefonie mobila a companiei. Au existat multe discutii cu privire la continuarea brandului Note, dupa ce ultimul model din serie a avut un esec rasunator. Numele aproape perfect pentru seria de telefoane mobile de []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 7: a fost aflat unul dintre motivele exploziilor

Samsung Galaxy Note 7 este o poveste aproape incheiata, iar extrem de curand compania va dezvalui motivele pentru care telefoanele au explodat. intr-adevar, stim deja ca bateriile au fost elementul care a stat la baza incendiilor si exploziilor ce au dus la sistarea productiei si la retragerea de pe piata a telefoanelor Samsung Galaxy Note [].

Analiza oficiala: De ce a explodat Samsung Galaxy Note 7

Dupa lungi speculatii pe marginea exploziilor Galaxy Note 7 de la finele anului trecut, avem in sfarsit un argument oficial pentru ceea ce s-a intamplat. Desi scandalul Galaxy Note 7 va ramane in istoria companiei sud coreene ca fiind una dintre cele mai neplacute situatii in care au fost implicati cei de la Samsung, e [].

UPDATE Samsung spune ca telefoanele Galaxy Note 7 au luat foc din cauza bateriilor

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale. Compania spune ca nu va lansa Galaxy S8 la Mobile World Congress Barcelona in februarie, ci mai tarziu.

Samsung: Bateriile telefoanelor Galaxy Note 7, de vina pentru ca mai multe telefoane au luat foc

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale.

Samsung Galaxy S8: Bixby va fi cel mai avansat asistent cu inteligenta artificiala

Samsung Galaxy S8 este din ce in ce mai aproape de lansare, iar zvonurile continua sa apara, de data aceasta oferind informatii despre inteligenta artificiala. Faptul ca Samsung vrea sa fie un jucator puternic in domeniul asistentilor virtuali cu inteligenta artificiala nu este un secret. Una dintre cele mai bune dovezi in aceste sens este [].

Toni Erdmann, cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017, organizata duminica seara, la Londra, de cea mai veche si mai importanta organizatie de critici de cinema din Marea Britanie, informeaza The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Oficial: de ce exploda Galaxy Note 7 si ce crede Samsung ca poate rezolva in viitor

Samsung a explicat de ce exploda Note 7 si a profitat de ocazie sa se laude cu tot ce va face mai bine in viitor pentru a preveni astfel de incidente.

21 de filme in cursa pentru Cel mai bun film romanesc la Premiile Gopo 2017

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din Romania, ajunsa la cea de-a XI-a editie, va avea loc la sfarsitul lunii martie 2017, in Bucuresti.

Topul oraselor europene cu cel mai bun transport public

Daca doriti sa vizitati un oras strain si, din diverse motive, inchirierea unei masini nu va este la indemana, mijloacele de transport in comun sunt un mod simplu, comod si mai ales economic de a ajunge rapid in locurile pe care vreti sa le explorati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )