Libnet.ro
UNICEF

17:00

Urmatorul Star Wars va fi despre unul dintre cele mai importante personaje

Playtech Playtech,
Urmatorul Star Wars va fi despre unul dintre cele mai importante personaje

In anul 2018, vom avea parte de un nou film Star Wars, care se va concentra exclusiv pe viata unuia dintre cele mai importante personaje. Nici nu a fost lansat in cinematografe filmul Star Wars regizat de catre J. Abrams, iar cei de la Disney deja si-au anuntat planurile pentru urmatoarea pelicula din cunoscuta [] Urmatorul Star Wars va fi despre unul dintre cele mai importante personaje Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis participa la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica din lume, care va avea loc in perioada 18 iulie - 30 august.

Unul dintre cei mai ravniti cantareti de la noi s-a insurat in secret

Este considerat unul dintre cei mai sexy cantareti de la noi, dar admiratoarele lui trebuie sa-si ia gandul de la el.

Parapantistul Paul Pop, unul dintre cei mai buni instructori din Romania, a murit in urma unui salt la Balea Lac

Pasiunea pentru sporturile extreme i-a adus sfarsitul unuia dintre cei mai buni instructori din Romania. Parapantistul Paul Pop a murit in timpul unui zbor cu parapanta dupa ce s-a izbit de stanci, in apropiere de.

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

VIDEO Interviu cu Andrei Cornea. Despre mesianism, convertiti si relativitatea credintei

Uimitoarea istorie a lui Sabbatai Mesia este un roman provocator - o poveste cu adevarat de necrezut, despre unul dintre cele mai stranii personaje ce au existat vreodata. Sabbatai Tevi, eroul povestirii, s-a proclamat Mesia si a declansat o intensa fervoare mesianica in randul evreilor, in jurul anului 1666. A facut fapte inimaginabile pentru un evreu si multi au crezut si au dat marturie ca el era Mesia. Exista pana azi adepti ai lui Sabbatai, numiti donmeh. Despre aceasta istorie avem destule documente si lucrari care sa o sustina, sa ne incredinteze de realitatea ei neverosimila. Iar Andrei Cornea a cernut tot ceea ce se stie despre Sabbatai, a decupat, din hatisul enorm de teorii si ipoteze,o naratiune clara si a facut un roman captivant. Comanda Uimitoarea istorie a lui Sabbatai Mesia, de Andrei Cornea, cu autograful autorului.

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost inchis de autoritati

Mai multe site-uri au fost sechestrate de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre ele se afla si un cunoscut portal de filme - serialepenet. ro.

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei.

Unul dintre cele mai importante portaluri de filme si seriale online a fost inchis

Cunoscutulportal de seriale sifilmeonlineserialepenet. ro a fost inchis de autoritati, acesta facand obiectul unei cauze penale. Autoritatile romane au inchis recent mai multe site-uri, printre care si Serialepenet. ro. Dupa cum probabil stiti deja, Serialepenet. ro era unul dintre cele mai accesate site-uri cu filme si seriale online din Romania. in prezent, daca incercati sa accesati sie-ul, veti [] Unul dintre cele mai importante portaluri de filme si seriale online a fost inchis Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Insula Bisericuta, paradisul interzis muritorilor. Cum arata unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale Romaniei

Insula Bisericuta, amplasata pe teritoriul localitatii Jurilovca, este o zona strict protejata care face parte din teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Stere Gulea, despre culisele din filmul Morometii: Traiam sub presiunea celor carese ocupau cu cenzura

Regizorul Stere Gulea povesteste despre greutatile pe care le-a intampinat in realizarea filmului Morometii 1987). Anul acesta se implinesc 60 de ani de cand Marin Preda a scris unul dintre cele mai importante romane din literatura romana, Morometii. Marti filmul lui Stere Gulea va fi proiectat la Muzeul Literaturii Romane din Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )