Libnet.ro
UNICEF

14:15

Urmeaza restructurari in randul bugetarilor. Premierul Orban a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Urmeaza restructurari in randul bugetarilor. Premierul Orban a facut anuntul

Urmeaza restructurari in sectorul public. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban, dupa o intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la care a participat si ministrul de finante. S-a. continuă pe Antena3

Premierul Orban a facut primele numiri in Guvern. Pe cine a ales sef al Cancelariei

Ludovic Orban a facut primele numiri in cadrul Guvernului, dupa ce a preluat atributile de premier. Un nume-supriza este cel al noului secretar general Guvernului, acesta fiind Antonel Tanase, trezorierul PNL.

Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Vor fi luate primele masuri in cazul Caracal, in ceea ce priveste sanctionarea politistilor care au intervenit defectuos, in locuinta lui Gheorghe Dinca, pentru a o salva pe Alexandra Macesanu. Anuntul a fost facut de curand, de catre noul ministru de Interne, Marcel Vela. Primele sanctiuni in cazul Caracal Cazul Caracal a ingrozit Romania si .

Cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net, de Black Friday. Chiar ea a facut anuntul

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori. Multe haine, aparatura, costuri putine. in acest context, intrebarea care se ridica este cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net. Vedeta a spus totul, la Antena 1. Cu cate se vine Bianca Dagusanu, pe net, de Black Friday? Bianca Dragusanu si Alex Bodi se .

Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile anormale inregistrate. ANM tocmai a facut anuntul

Specialistii ANM au anuntat prognoza pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile normale inregistrate? Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea? in Romania, vremea se va raci incepand din data de 13 noiembrie 2019, potrivit anuntului facut de specialistii de la .

Dan Barna: Urmatoarea guvernare va fi PNL - USR PLUS. Am o relatie foarte buna cu premierul Orban

Dan Barna a declarat, vineri, ca are o relatie foarte buna cu premierul Ludovic Orban, urmatoarea guvernare va fi USR PLUS - PNL sustinand ca Am o relatie foarte buna cu Orban pentru ca e foarte clar ca .

Premierul Orban sustine ca vor fi schimbate conducerile CNAS si de la Spitalul Fundeni

Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), dar si cea de la Institutul Clinic Fundeni vor fi schimbate, sustine premierul Ludovic Orban.

Premierul Orban a numit un nou secretar de stat la Externe

Prim-ministrul Ludovic Orban a numit-o vineri in functia de secretar de stat pentru Afaceri Europene, in cadrul Ministerului de Externe, pe Raluca Iulia Matei, care ocupa un post de directoare in MAE pana acum.

Premierul Orban, dupa intalnirea cu guvernatorul BNR: imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor, doua dintre obiectivele PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la capatul intalnirii cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor sunt doua dintre masurile pe care cabinetul sau.

COMANDAMENT DE IARNA, la Palatul Victoria. Premierul Orban a dat chemarea

Premierul Ludovic Orban a convocat comandamentul de iarna, joi, la ora 21. 00, la Palatul Victoria. Potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului, la cvomandament mai participa viceprim-ministrul Raluca.

Institutul Cantacuzino ar putea fi demilitarizat. Premierul Orban: Trebuie vazut daca trecerea sa la MApN a produs efecte pozitive sau nu

Guvernul Orban va analiza efectele produse de trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale, care pana anul trecut era la Ministerul Sanatatii, astfel ca acesta ar putea fi de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )