Libnet.ro
UNICEF

16:45

USR pune conditii pentru votarea vinietei Oxigen: modificarea grilei tarifare si benzi unice

Hotnews Hotnews,
 USR pune conditii pentru votarea vinietei Oxigen: modificarea grilei tarifare si benzi unice

Consilierii municipali USR Bucuresti au anuntat pe pagina de Facebook ca vor vota introducerea vinietei Oxigen si interzicerea accesului masinilor sub Euro 3 in centrul orasului doar daca primarul Gabriela Firea si consilierii generali vor fi de acord cu introducerea mai multor amendamente. Printre acestea se numara modificarea grilei tarifare astfel incat plata sa se faca in functie de numarul de zile in care masina este utilizata propriu-zis, infiintarea de benzi unice in Zona de Actiune pentru Calitatea Aerului ZACA) si respectarea lor, exceptarea parcarilor tip parkride de la zonele unde taxa este obligatorie. continuă pe Hotnews

USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban:Votam Guvernul doar in aceste conditii

USR-PLUS, Alianta care ar fi trebuit sa fie mana dreapta a PNL-ului, l-a sanctionat cu un avertisment dur pe premierul desemnat Ludovic Orban. USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban Pana luni, premierul desemnat Ludovic Orban a facut declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Situatia s-a .

Tariceanu anunta un acord cu PNL pentru votarea Guvernului Orban

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat marti ca a ajuns la un acord cu PNL pentru a vota in favoarea Guvernului Orban, fiind acceptate toate cele 12 conditii formulate de ALDE, printre care si infiintarea unui fond de investitii.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )