Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR-Plus a castigat alegerile in Vaslui si Barlad

Antena3 Antena3,
USR-Plus a castigat alegerile in Vaslui si Barlad

Partidul Social Democrat a pierdut, in premiera, alegerile in orasele din judetul Vaslui, potrivit numaratorii paralele, formatiunea nereusind sa se claseze pe primul loc in preferintele electoratului in. continuă pe Antena3

Un senator social-democrat dezvaluie ce greseala a facut, de fapt, PSD

Senatorul PSD Liviu Pop spune ca este o zi grea pentru politica romaneasca, pentru Partidul Social Democrat dupa condamanarea lui Liviu Dragnea. E trist ca am ajuns in zona aceasta si nutrim speranta ca.

Liderul PSD Satu Mare: Suntem foarte suparati / Am pierdut la mine acasa, in Negresti Oas, unde am castigat alegerile locale ca primar cu 79,8%

Liderul PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, spune ca social-democratii satmareni sunt foarte suparati din cauza rezultatelor obtinute duminica. Eu am pierdut alegerile la mine acasa, in Negresti Oas, unde am castigat alegerile locale ca primar cu 79,8%, a spus Fedorca.

Un deputat social-democrat sustine ca a gasit solutia pentru PSD

Deputatul social-democrat Razvan Rotaru sustine necesitatea organizarii in scurt timp a unui congres extraordinar al Partidului Social Democrat PSD) ca urmare a pierderii alegerilor europarlamentare, dar si ca.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: PSD-ul trebuie sa isi continue idealul social democrat

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan a declarat ca PSD-ul trebuie sa isi continueidealul social democrat,indiferent de orice s-ar intampla. PSD trebuie sa-si continue idealul social democrat,.

Alegeri europene in Franta: Extrema dreapta condusa de Le Pen a castigat alegerile, cu 0,9 puncte in fata partidului pro-Macron (rezultate oficiale)

Lista Adunarii Nationale RN, extrema dreapta) a lui Marine Le Pen a castigat alegerile europene in Franta, devansand cu 0,9 puncte lista sustinuta de presedintele Emmanuel Macron 23,31% fata de 22,41%), potrivit rezultatelor definitive comunicat luni dimineata de ministerul de Interne, scrie AFP.

PNL a castigat alegerile in judetul Suceava. Ce rezultate au obtinut PSD si Alianta USR-PLUS

Asa cum arata numaratoarea paralela, liberalii au castigat alegerile europarlamentare in judetul Suceava. in municipiul Suceava diferenta intre PNL si USR PLUS a fost infima. Pesedistii au pierdut Radautiul, dar au castigat la Falticeni.

Alianta USR-PLUS a castigat alegerile in judetul Iasi

Alianta USR PLUS a castigat alegerile europarlamentare in judetul Iasi in urma scrutinului organizat duminica, fiind urmata de PNL si PSD, potrivit rezultatelor finale.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE. PSD pierde in orasele din Vaslui

Partidul Social Democrat a pierdut, in premiera, alegerile in orasele din judetul Vaslui, potrivit numaratorii paralele, formatiunea nereusind sa se claseze pe primul loc in preferintele electoratului in.

Rezultate europarlamentare. Social-democratii si socialistii, castigatori in Danemarca, respectiv Spania

Partidul Social-Democrat danez a castigat alegerile europene, cu 23,6% din voturi, in timp ce Partidul Socialist Muncitoresc a invins in scrutinul din Spania cu 28-30% din voturi, arata primele estimari.

Prima reactie a PSD dupa infrangerea catastrofala la europarlamentare in fief social-democrat: PSD nu a stiut sa raspunda valului de ura

PSD Maramures a pierdut alegerile europarlamentare atat in judet, cat si in cel mai important municipiu, Baia Mare. Chiar daca cu patru zile inainte de alegeri a facut un parteneriat cu edilul baimarean, Catalin Chereches, social-democratii au inregistrat un scor negativ istoric: locul trei atat la nivelul judetul Maramures, cat si in municipiul Baia Mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )