Libnet.ro
UNICEF

17:00

Utile: Cele mai bune trucuri pentru a renunta la fumat; Cum sa scapi definitiv de acnee si de cicatricele provocate de aceasta afectiune; Afectiunile care pot determina caderea parului

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai bune trucuri pentru a renunta la fumat; Cum sa scapi definitiv de acnee si de cicatricele provocate de aceasta afectiune; Afectiunile care pot determina caderea parului

Trei trucuri care te ajuta sa stai dreapta. Cine nu le-a invidiat pe. De ce ar trebui sa folosesti aerul conditionat din avion. Aerul conditionat din. continuă pe Hotnews

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare.

Cele mai bune glume pornind de la scandalul micilor din Kaufland Odorheiu Secuiesc

Scandalul in care un blogger sustine ca nu a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pe motiv ca nu vorbea limba maghiara a aprins nu doar tensiunile etnice, ci si imaginatia internautilor, care au facut haz de necaz si au lansat cele mai bune glume pe subiecte. Va prezentam cateva dintre ele.

Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani pe care sa le vezi si in 2017

E greu sa faci un top de filme fara sa fii putin subiectiv, chiar si cand vorbim de comedii. Am incercat sa le adun insa pe cele pe care ar trebui sa le vezi macar o data. Probabil ca exista o comedie pentru fiecare tip de umor si e imposibil sa nu gasesti una care [].

Cele mai bune GLUME pe subiectul micilor de la Kauflandul din Odorhei! 90% din romani ar prefera sa invete maghiara decat sa renunte la mici

Asa cum se intampla cu orice subiect intens dezbatut pe retele de socializare, si scandalul barbatului care sustine ca n-a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pentru ca nu.

Cele mai bune bancuri despre munca. De ce este jefuita o firma dupa un anunt de angajare publicat la ziar

Romanii se pricep ca nimeni altii la facut bancuri, iar sursa lor de inspiratie este vasta. Glumesc chiar si cand vine vorba de munca.

Unde sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine chirii la locuinte? Topul cartierelor pe orase

Doar cateva zile ne mai despart de inceputul lunii septembrie, insa vanatoarea celor mai bune chirii a inceput deja. In cele de mai jos, o noua analiza Imobiliare. ro asupra acestui segment de piata prezinta o comparatie intre zonele cu cele.

Furnizorii de energie sa informeze consumatorii casnici ca pot obtine preturi mai bune in piata libera

Furnizorii de ultima instanta din domeniul energie, adica cei traditionali, sunt obligati de catre Autoritatea de Reglementare in Energie ANRE) sa-si informeze consumatorii ca pot obtine preturi mai bune daca incheie un contract pe piata libera, a declarat, ieri, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Niculae Havrilet, in cadrul unei conferinte organizate de publicatia energynomics. ro.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Cele mai hidratante masti pentru piele

Datorita vitaminelor A si C, mineralelor si proprietatilor pe care le contine, castravetele hidrateaza, catifeleaza si calmeaza tegumentul. in plus, castravetele este ingredientul must-have din foarte multe produse destinate ingrijirii pielii.

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )