Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orasul din Romania care se dezvolta mai rapid decat Bucurestiul

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania care se dezvolta mai rapid decat Bucurestiul

Pretul apartamentelor scoase la vanzare in Bucuresti in trimestrul trei al acestui an a scazut cu 1,1% sau 1. 230 de euro pe metru patrat util, scadere in contextul in care cererea din. continuă pe Antena3

Orasul din Romania care aseara a fost invadat de ursi

Jandarmii prahoveni au intervenit, marti seara, pentru a alunga mai mult de zece ursi care au coborat in statiunea prahoveana Busteni, o ursoaica si puii ei intrand in curtea unui.

UniCredit Bank primeste finantare prin celebrul Plan Junker. Banca va da credite mai avantajoase catre IMM-uri si startup-uri

UniCredit Bank a devenit prima banca comerciala din Romania care a reusit sa atraga o finantare in celebrul Plan Junker - prin Fondul European pentru Investitii Strategice EFSI) - in valoare de 50 milioane de euro. Banca va finanta astfel.

Imagini filmate cu drona pe viitoarea autostrada din Romania care intra in Bucuresti. Cum se lucreaza VIDEO

Cei peste 3 km din Autostrada A3 care ar urma sa intre in Bucuresti in zona Pipera - Petricani au inceput sa prinda contur, iar lucrarile la viitoarea artera cu trei benzi pe sens ar putea fi terminate pana in vara.

UNTRR solicita Guvernului sa initieze cat mai rapid noua procedura de rambursare a supraaccizei pentru transportatorii rutieri

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului sa initieze cat mai rapid noua procedura de rambursare a supraaccizei pentru transportatorii rutieri, altfel castigul la bugetul de stat va ramane doar pe hartie deoarece consumul de motorina va migra in tarile invecinate, potrivit unui comunicat al UNTTR.

Misterele caderii comunismului. De ce schema sovietica de rasturnare a regimului din Bulgaria a fost mai blanda decat cea din Romania

La 10 noiembrie se implinesc 28 de ani de cand Nicolae Ceausescu ramasese ultimul sef de stat din estul Europei neschimbat de Moscova. Kremlinul mai avea o singura reduta in politica sa de implementare a politicilor perestroikiste in raza sa de influenta: Romania.

O noua eroare la Penitenciarul Giurgiu: Un detinut, beneficiar al recursului compensatoriu, a fost eliberat cu o zi mai tarziu decat ar fi trebuit

Un detinut de la Penitenciarul Giurgiu, care beneficiaza de legea recursului compensatoriu, a fost eliberat din inchisoare cu o zi mai tarziu decat ar fi trebuit, informeaza.

TOP eJobs: Domeniile pentru care firmele din Romania cauta sa angajzeze cel mai mult

Angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane in primele noua luni din 2017, arata datele publicate marti de compania care detine platforma de recrutare online eJobs.

TOP eJobs: Domeniile pentru care firmele din Romania cauta sa angajeze cel mai mult

Angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane in primele noua luni din 2017, arata datele publicate marti de compania care detine platforma de recrutare online eJobs.

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )